Tenis

Nadal pod upitnikom za Wimbledon

Ivor Krapac • nedjelja, 07.06.2009.
Nadal pod upitnikom za Wimbledon
Foto: EPA

Nakon što je otkazao Queen's Club, Rafael Nadal mogao bi propustiti i drugi, veći ovogodišnji izazov na londonskoj travi. Kako piše španjolska Marca, prvom tenisaču svijeta je zbog ozljede koljena pod upitnik došao nastup u Wimbledonu...

Nedugo po gubitku "krune" u Roland Garrosu porazom od Robina Söderlinga u osmini finala, Rafaelu Nadalu je pod znak pitanja došla obrana wimbledonskog naslova. Neće ga biti u londonskom Queen's Clubu, gdje je također trebao braniti titulu, a uoči Wimbledona, koji počinje 22. lipnja, čeka ga utrka s vremenom kako bi se stigao oporaviti od problema s desnim koljenom.

"Otkazali smo Queen's Club i učinit ćemo sve što možemo da bude spreman za Wimbledon, no sve će ovisiti o rezultatima pregleda", rekao je Rafin stric i trener Toni Nadal za Marcu: "Nešto nije u redu s koljenom, ali još ne znamo u čemu je stvar."

Vezane vijesti

Prvi tenisač svijeta će na pregled otići u ponedjeljak, a kako piše Marca, ne radi se o nečem povezanom s upalom tetiva koljena, s čime se Nadal muči već duže vrijeme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!