Tenis

Za početak Karlović i Blake

Ivor Krapac • četvrtak, 09.07.2009.
Za početak Karlović i Blake
Foto: Kristijan Komarica

Ivo Karlović i James Blake će u petak u 16 sati započeti prvi meč susreta Hrvatske i SAD-a u četvrtfinalu Svjetske skupine Davis Cupa. Nakon njih, na zemljanu podlogu porečke Žatike će Marin Čilić i Mardy Fish...

Goran Prpić i Patrick McEnroe nisu napravili ništa neočekivano u izboru igrača koji će igrati u singlu i paru. Za singl su odabrani Marin Čilić i Ivo Karlović, odnosno James Blake i Mardy Fish, pa je na ždrijebu bila bitna samo odluka tko će prvog dana otvoriti ovaj četvrtfinalni susret.

Prvo je izvučeno ime Jamesa Blakea, što je značilo da će u petak u 16 sati igrati protiv Ive Karlovića, hrvatskog broja dva, dok su iza njih na redu hrvatski broj jedan Marin Čilić i drugi McEnroeov izbor Mardy Fish. Podsjetimo, Fish je pozvan naknadno nakon otkaza Andyja Roddicka.

Meč parova na redu je u subotu u 15,30 sati. Za Hrvatsku će igrati Ivo Karlović i Lovro Zovko, a za SAD Mike i Bob Bryan.

U nedjelju se počinje u 16 sati, kada će u akciji biti prvi reketi reprezentacija, Čilić i Blake. Posljednji su na redu Karlović i Fish, naravno, ukoliko dotad sve ne bude riješeno. Ako se to dogodi, izgledne su promjene.

Hrvatska - SAD, četvrtfinale Svjetske skupine Davis Cupa:

Petak, od 16 sati: Karlović - Blake, Čilić - Fish.

Subota, 15,30 sati: Karlović/L. Zovko - M. Bryan/B. Bryan.

Nedjelja, od 16 sati: Čilić - Blake, Karlović - Fish.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!