Nogomet

Video: Šokota zabio, Čale pocrvenio

Mihaela Bradovski • nedjelja, 26.07.2009.
Video: Šokota zabio, Čale pocrvenio
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Europski klubovi nastavljaju s pripremama za novu sezonu pa je tako jučer odigran veći broj pripremnih utakmica. U dijelu utakmica u akciji su bili i naši internacionalci koji su nastupili s promjenjivim uspjehom...

Portsmouth je razočarao svoje navijače lošim rezultatom u susretu s niželigašem Basingstokeom. Očekivala je lagana pobjeda "mornara", međutim Basingstoke je sačuvao nulu i susret je završen bez pogodaka. Niko Kranjčar igrao je 61 minutu i za to vrijeme je propustio najbolju priliku Portsmoutha na susretu. Basingstoke je na drugoj strani imao dvije sjajne prilike, no nije ih realizirao i susret je završen bez pogodaka.

Do pobjede nije došao niti Ivo Iličević koji je odigrao 52 minute u susretu s Eintrachtom. Njegov Kaiserslautern poražen je s 2:0 zahvaljujući golovima Ochsa i Meiera, a naš reprezentativac nije se posebno istaknuo.

Pobjedu je ostvario Hrvoje Čale s Trabzonsporom 1:0 protiv Bochuma, međutim, Čale neće po najboljem pamtiti ovu utakmicu. Trabzon je do pobjede stigao golom Colmana s 11 metara u 55. minuti, a naš reprezentativac morao je teren napustiti u 85. minuti zbog isključenja nakon prečvrstog prekršaja nad Epalleu.

Jedini naš internacionalac koji se jučer upisao među strijelce bio je Tomo Šokota. Šokota je bio jedini strijelac za Lokeren u porazu od Metza 2:1, a bio je to vodeći pogodak za Belgijce u 36. minuti susreta. Nakon toga je Metz uspio postići dva pogotka preko Papissa Cissea i uzeti pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!