Košarka

Španjolci ostali bez Rodrigueza

Mihaela Bradovski • srijeda, 29.07.2009.
Španjolci ostali bez Rodrigueza
Foto: Bruno Blumenschein

Španjolska košarkaška reprezentacija na Eurobasketu u Poljskoj nastupit će lišena pomoći beka Unicaje Bernija Rodrigueza...

Berni Rodriguez ipak neće biti spreman i propustit će ovogodišnji Eurobasket u Poljskoj. Branič Unicaje iz Malage i dalje osjeća posljedice ozljede koju je zaradio u polufinalu doigravanja ACB lige nastupajući za Unicaju protiv Barcelone.

"Šteta je i žao mi je jer sam sanjao ovaj Eurobasket i želio sam pomoći reprezentaciji. Mislim da je u redu od mene da priznam kako nisam posve spreman i da sam neoporavljen te da netko tko je zdrav uđe na moje mjesto", govorio je vidno razočarani Rodriguez.

Rodriguez je stalni član španjolske reprezentacije i jedan od igrača na koje je Scariolo računao kao nositelje igre. "Berni nam ne donosi samo igračke već i ljudske kvalitete i to možda najviše od svih u ovoj momčadi. Imamo problem, bio nam je vrlo važan igrač u obrambenom dijelu i moramo pokušati pronaći zamjenu", rekao je Scariolo.

Nakon Rodriguezove objave, reprezentaciji su priključeni Carlos Suarez iz Joventuta, Antonio Bueno iz Estudiantesa i Sergio Llull iz madridskog Reala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!