Nogomet

Kramarić: "Svima treba čestitati"

Vedran Attias, Borna Rupnik • četvrtak, 20.08.2009.
Kramarić: "Svima treba čestitati"
Foto: Kristijan Komarica

Mlada Dinamova garda tvrdi da prije utakmice nije bilo negativne treme, a Tomislav Barbarić je to potvrdio i svojom izvedbom na terenu. Andrej Kramarić skuplja europsko iskustvo...

Tomislav Barbarić večeras se odlučno uklopio u sjajnu Dinamovu predstavu. U paru s kapetanom Igorom Bišćanom gostima iz Škotske nisu dopustili da zatresu maksimirsku mrežu, a kako su plavi napadači bili vrlo učinkoviti, put u Edinburgh trebao bi biti vrlo ugodan.

"Moram reći da je sve zajedno dosta dobro izgledalo", rekao je Barbarić, možda upotrijebivši i preblag izraz. "Radili smo sve što je trener Krunoslav Jurčić tražio od nas", dodao je mladi Dinamov stoper.

Prije utakmice sigurno je bilo nervoze, ali Jurčićevi su nogometaši sve to pretočili u jednu od pamtljivijih izvedbi. "Naravno, bilo je treme prije utakmice", priznao je Barbarić, "ali jednom kada smo ušli na stadion sve je to nestalo. Ugođaj je bio prekrasan".

Barbarić je ponudio i svoje mišljenje na temu uzvrata, kojega su mnogi već proglasili samo formalnošću: "Imamo odličan rezultat. Međutim, mi smo ozbiljna ekipa i tako ćemo se i postaviti na terenu u Edinburghu".

Andrej Kramarić dobio je priliku u posljednjih pola sata, ali nije se osladio pogotkom. No, to nije najvažnije, tvrdi: "Mislim da svima treba čestitati, i igračima, i treneru, i navijačima. Jasno je da sam imao tremu prije nastupa, ali bila je to zapravo neka vrsta pozitivnog straha".

"Ostvarili smo i više nego pozitivan rezultat. Sve je bilo odlično, nema smisla puno izdvajati", smatra Kramarić.

Naposljetku se osvrnuo i na stanje terena o kojemu se mnogo toga pričalo prije početka utakmice. "Treba proći vrijeme da se mi priviknemo na novi teren, ali i da se novi teren privikne na nas", rekao je, vjerojatno ciljajući na nekoliko trenutaka u kojima su nogometaši izgubili tlo pod nogama.

U svakom slučaju, izostanak iznenađenja u Škotskoj obojici će donijeti šest novih prilika za europsko kaljenje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!