Nogomet

"Možemo pobijediti u Temišvaru"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 28.09.2009.
"Možemo pobijediti u Temišvaru"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon što su se dobro oznojili protiv Lokomotivinih mladića, nogometaše Dinama u četvrtak čeka novi europski ispit. U Temišvaru treba isprati okus Anderlechta, a Dimitrios Papadopoulos vjeruje da Zagrepčani mogu obradovati svoje navijače i izvan granica HNL-a...

Dinamo će u četvrtak odigrati drugu utakmicu skupine A novoosnovane Europske lige. U prvom je kolu na svom terenu poražen od belgijskog Anderlechta (0:2) te će protiv Timisoare tražiti bodove koji bi značili povratak u borbu za nastavak natjecanja.

Grčki napadač Dimitrios Papadopoulos vjeruje ne samo da Dinamo može do jednog, nego i do sva tri boda. "Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu. Naravno da možemo pobijediti u Temišvaru, najvažnije je da budemo usredotočeni na igru i svojim nastupom ispunim sve što trener od nas očekuje", rekao je Papadopoulos za službene stranice kluba.

Pripreme za taj susret počele su tek nakon odrađenih prvenstvenih obveza, u kojima se momčad Krunoslava Jurčića nije proslavila. Naime, pošteno su se namučili protiv Lokomotive, no ipak su upisali sva tri boda. Timisoara je u Maksimiru još uvijek djelomična nepoznanica.

"Nismo još gledali njihove snimke, to ćemo učiniti u utorak. Zasad ne znam mnogo o njihovoj igri. Ipak, znamo da imaju kvalitetne pojedince i da igraju u prvom razredu rumunjskog nogometa", izjavio je Grk, a treba dodati da su trenutno šesti na tablici vrlo izjednačenog prvenstva, s 14 bodova iz osam susreta.

Dinamo će dočekati i bučna podrška domaćim igračima, no Papadopoulos ne smatra da će to zaustaviti hrvatskog predstavnika: "Na stadionu očekujem dobru atmosferu i nadam se da ćemo se iz Rumunjske vratiti bogatiji za tri boda".

Timisoara je u prvom kolu protiv Ajaxa u Amsterdamu odigrala 0:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!