Košarka

Hornetsi napokon do pobjede

Branimir Korać • subota, 10.10.2009.
Hornetsi napokon do pobjede

New Orleans Hornetsi nakon dva pripremna poraza napokon su uspjeli pobijediti. No i u susretu s Oklahomom su dugo bili u zaostatku i tek u samoj završnici napravili su preokret i slavili...

Hornetsi su tek iz trećeg pokušaja upisali pobjedu u NBA predsezoni. Chris Paul i društvo nisu impresionirali u prethodna dva susreta, no u posljednjoj četvrtini večerašnjeg dvoboja s Oklahomom izgledali su jako dobro i odnijeli su na kraju pobjedu 88:79.

Oklahoma je odradila vrlo dobre tri četvrtine, bila je u nekim segmentima igre dosta bolji protivnik, ali nije to uspjela kapitalizirati i stvoriti veću prednost. U završnih 12 minuta Thunder je ušao sa šest poena prednosti, ali New Orleans se vratio i u završnici susreta napravio konačni preokret te visoko slavio.

Vezane vijesti

Kod pobjednika Chris Paul ubacio je 23 poena uz osam asistencija, Devin Brown dodao je 13 poena, Earl Barron 11 skokova, a David West deset skokova. Kod Thundera Jeff Green ubacio je 15 poena uz devet skokova, a Nenad Krstić dodao je 14 poena.

NBA, predsezona:
New Orleans Hornets - Oklahoma City Thunder 88:79.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!