Košarka

Netsi i dalje bez pobjede

Branimir Korać • ponedjeljak, 12.10.2009.
Netsi i dalje bez pobjede

Dvije predsezonske utakmice NBA lige odigrane su u nedjeljnom ranom terminu. U obje su slavili domaćini i to s identičnih 100:93...

New Jersey Netsi i u trećem susretu predsezone upisali su poraz. Na gostovanju u Bostonu Celticsi su ih svladali 100:93. Kod Netsa se osjetilo neigranje Devina Harrisa, Rafer Alston nije bio raspoložen i Netsi nisu mogli računati na nešto više.

Obojica trenera dala su dobru minutažu svojim glavnim igračima, svi su igrali preko 20 minuta i ostvarili dobre učinke. Tako su Boston predvodili Paul Pierce s 25 poena, Eddie House s 13 poena i Kevin Garnett s 12 poena i šest skokova. Kod Netsa istaknuli su se Brook Lopez s 21 poenom i osam skokova te Yi Jianlian s 20 poena i osam skokova.

S identičnim rezultatom Toronto je svladao Washington u svojoj dvorani. Wizardsi su bili u prednosti uoči posljednje četvrtine, međutim tu prednost nisu uspjeli zadržati i na kraju su poraženi.

Najzaslužniji za pobjedu Raptorsa je rookie DeMar DeRozan koji je ubacio 19 poena od čega devet u posljednjoj četvrtini. Marco Belinelli dodao je 15 poena, Amir Johnson 12 skokova. Prvu utakmicu odradio je i Chris Bosh koji je na parketu proveo 19 minuta i ubacio osam poena. Kod Wizardsa Antawn Jamison ubacio je 21 poen uz deset skokova, a Andray Blatche dodao je 13 poena i deset skokova.

NBA predsezona:
Boston Celtics - New Jersey Nets 100:93
Toronto Raptors - Washington Wizards 100:93.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!