Nogomet

"Bila je to vrlo emotivna večer"

Goran Markuš • srijeda, 04.11.2009.
"Bila je to vrlo emotivna večer"
Foto: EPA

Iako se činilo kako bi se kući vrlo lako mogli vratiti sa velika tri boda Madriđani nisu uspjeli potpuno slomiti domaći Milan koji je pogotkom sa jedanaest metara sinoć spasio sve bolji Ronaldinho. Međutim, nekadašnja zvijezda na San Siru odnosno današnji igrač Real Madrida, Kaka nije nezadovoljan...

Nakon što je šest godina branio boje Milana, sinoć se na "svojem" San Siru prvi puta Kaka našao u drugom dresu: "Bila je to vrlo emotivna večer. Pokušao sam emocije ostaviti u svlačionici, no svi smo mi ljudi i takvo što jednostavno nije bilo moguće. Međutim, bez obzira na sve večer je prošla odlično na čemu bih se još jednom zahvalio i sjajnim navijačima koji su naprosto fantastično odradili svoj "posao"."

Iako se već neko vrijeme muče, a ništa bolje nije bilo niti tijekom velike većine jučerašnjeg susreta, Milanovi igrači ipak su se uspjeli obraniti od brojnih španjolskih naleta: "Milan ima izuzetno gust i težak raspored, no kad treba uvijek su spremni. Bez pogovora velike zasluge idu i Ronaldinha koji se polako, ali sigurno vratio u pravu formu i već sad preuzima vodstvo momčadi u svoje noge."

S druge strane niti na papiru uistinu senzacionalna momčad Real Madrida nikako ne uspijeva zadržati neki kontinuitet odličnih nastupa: "Moramo biti strpljivi. Iz susreta u susret izgledamo sve kompletnije stoga mislim da potpuno opravdano niti ne sumnjam u skorašnju eksploziju svoje ekipe."

Za kraj svakako treba napomenuti i kako je sjajni Cristiano Ronaldo zbog ozljede još uvijek izvan zelenih terena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!