Nogomet

"Šteta poništenog, a regularnog gola"

Goran Markuš • srijeda, 04.11.2009.
"Šteta poništenog, a regularnog gola"
Foto: EPA

Usprkos svemu strijelac kasnije poništenog pogotka, Pato vrlo je zadovoljan konačnih ishodom ogleda protiv Madrida koji je u nekoliko navrata vrlo lako mogao otići u potpuno suprotnom smjeru...

"Bila je to još jedna odlična utakmica dva velika kluba", započeo je Milanov napadač, Pato odmah se nadovezavši: "Iako smo propustili nekoliko vrlo izglednih prilika ništa bolje nisu prošli niti oni zbog čega je podjela bodova možda i najpošteniji mogući ishod."

Očekivano, Pato se nije mogao ne osvrnuti na svoj kasnije poništeni pogodak: "Uopće ne sumnjam da je to bio potpuno regularan gol. Nažalost, suci su odlučili drugačije, ako se mene pita potpuno krivo te nam tako vrlo vjerojatno oteli još dva boda. Međutim, ponavljam - mislim da je podjela bodova najpošteniji mogući ishod ovakvog susreta."

Pato nije propustio niti ponovno prokomentirati nastup svog suigrača, Ronaldinha: "Konačna je pronašao svoju pravu formu. Ovo je pravi Ronaldinho, a sa takvim nogometnim znalcem uistinu je prava povlastica igrati. Mislim da mjesta za strah kod navijača više nema jer u svakoj minuti nastupa baš svi dajemo apsolutno sve od sebe, a kad tako igraš rezultati će kad-tad doći."

Medijima se ukratko obratio i Patov iskusni nizozemski suigrač, Clarence Seedorf: "Tako to izgleda kad se dvije velike momčadi namjere jedna na drugu. Mislim da su svi gledatelji uistinu mogli uživati jer niti atmosfere, niti lijepih akcija pa čak niti pogodaka nije nedostajalo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!