Nogomet

"Drogbu ne mijenjam za nikoga"

Goran Markuš • srijeda, 04.11.2009.
"Drogbu ne mijenjam za nikoga"
Foto: EPA

Nakon prve, no fantastične ovosezonske europske utakmice za Didiera Drogbu trener Chelsea, očekivano, imao je samo riječi hvale. Svojim nastupom zadovoljan je i sam Drogba koji naglašava da je i njegovo vrijeme konačno stiglo...

Nakon što je zbog suspenzije propustio uvodna tri kola skupine D Didier Drogba na europsku se travu vratio sa stilom. Naime, postigavši čak dva zgoditka Atletico Madridu osigurao je prolazak svojeg Chelsea u drugi krug natjecanja.

"Ne znam je li najbolji, no znam da ga ne bih mijenjao za niti jednog drugog napadača na svijetu", sa širokim osmijehom izjavio je trener Chelsea, Carlo Ancelotti odmah se nadovezavši: "Imamo mnogo vrlo važnih igrača, a on je bez pogovora jedan od njih. Vrlo sam zadovoljan njegovim ponašanjem, ali i njegovom formom i mogu se samo nadati da će tako i nastaviti."

Vezane vijesti

Nakon plasmana u drugi krug Lige prvaka niti Drogba nije skrivao očito zadovoljstvo: "Igram bolje nego ikada. Samopouzdanje mi je na vrhu, a kad nema ozljeda sve je daleko jednostavnije. Ovo je za nas psihički bila vrlo teška utakmica, no zadovoljan sam rezultatom. Naime, prolazak skupine apsolutni je imperativ za momčad kao što je Chelsea."

Iako su ostvarili cilj Didier misli da mogu i moraju bolje: "Igrali smo sa dosta zadrške te u nekoliko navrata izgledali pomalo nesigurno. Nije ovo bilo naše najbolje izdanje, no s obzirom na situaciju i više je nego zadovoljavajuće zbog čega niti ne sumnjam u svijetlu budućnost Chelsea."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!