Zimski sportovi

Stiegler ponovno ozlijeđena

Antonija Pavlić • petak, 20.11.2009.
Stiegler ponovno ozlijeđena
Foto: Davor Sajko

Amerikanka Resi Stiegler ozlijedila je lijevo koljeno na treningu veleslaloma na Copper Mountainu i ponovno će morati propustiti jedan dio sezone...

Resi Stiegler uistinu nema sreće s ozljedama. Američka skijašica novu povredu zadobila je na treningu veleslaloma na Copper Mountainu, te će ponovno morati na duže vrijeme izbivati sa skijaških staza.

Karizmatična Amerikanka na veleslalomskom je treningu zapela za jedna vrata pri samom dnu staze i pri padu povrijedila lijevo koljeno. Odmah je prebačena u ambulantu u bazi na Cooper Mountainu, a potom helikopterom transportirana u kliniku Steadman-Hawkins u Vailu.

"Teško nam je kada se bilo tko od naše 'djece' povrijedi. Uzimamo to veoma osobno", prokomentirao je Resinu ozljedu glavni trener ženske američke reprezentacije Jim Tracy.

24-godišnja skijašica iz Wyominga proteklih je nekoliko sezona provela praktički stalno se vraćajući nakon ozljeda. U prosincu 2007. u Lienzu je povrijedila lijevo rame i potrgala ligamente u desnom koljenu, godinu kasnije povratila ozljedu koljena igrajući nogomet, a nekoliko tjedana nakon što se u veljači vratila 19. mjestom u slalomu iskrenula zglob.

"Mrzim koristiti klišej kako je sve ovo što se događa dio sporta, ali to je tako. Pokušavate im osigurati sve uvjete i pružiti im sigurnost, ali takve se stvari ipak događaju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!