Košarka

"Ja sam stara škola"

Goran Markuš • utorak, 24.11.2009.
"Ja sam stara škola"
Foto: EPA

Iskusni Shaq zatražio je injekciju ne bi li "zaboravio" na bol ramena, a zauzvrat Cavsi su mu pripisali deset dana odmora, no nakon pet propuštenih utakmica O'Neal je spreman za povratak...

"Uistinu im se divim. Vikao sam i psovao ih ne bih li dobio injekciju, no oni su odbili", s osmijehom na licu izjavio je Shaquille O'Neal odmah se nadovezavši: "Svaki 'normalni' klub drage bi volje udovoljio mojim zahtjevima stoga im svaka čast na ipak puno pametnijoj odluci."

Iako je rame već naočigled nateklo Shaq je bio spreman učiniti uobičajeno i bržim putem jednostavno "zaboraviti" na fizički problem: "Ja sam stara škola. Ako nije puklo napuni me bilo čime što je legalno i idemo dalje. Još uvijek ne mogu vjerovati da su me odbili."

Međutim, trener Cavaliersa, Mike Brown, smatra kako u ovako ranoj fazi natjecanja mjesta za rizik jednostavno nema: "Iako smatram kako bi jednako trebali postupiti i da je u tijeku playoff na samom početku sezone uistinu nije potrebno nepotrebno riskirati dužu i zasigurno puno bolniju ozljedu igrača. Vjerujem da mu je kratak odmor i psihički pomogao i nakon kratkog uigravanja siguran sam da ćemo ponovno uživati u njegovim majstorijama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.11.2009. u 22:58
    kakav kralj shaq!!
    Obrisan korisnik