Zimski sportovi

Vlastitog golmana odvalio palicom!

Ante Jukić • utorak, 01.12.2009.
Vlastitog golmana odvalio palicom!

Puno toga zanimljivog i nesvakidašnjeg može čovjek vidjeti na utakmicama NHL-a, no ono što je noćas napravio Keith Ballard zaista spada u posebnu kategoriju....

Frustracije zbog pogotka Kovalčuka, kojim su Atlanta Thrashersi došli do drugog vodstva u dvoboju protiv Florida Panthersa, Keith Ballard odlučio je izbaciti snažnim udarcem palicom po konstrukciji gola. Na žalost svoju, ali prije svega onu ni krivog ni dužnog Tomasa Vokouna, igrač Panthersa udario je svog vratara, koji je zbog toga morao biti prebačen u bolnicu. Ono što je ljubitelje NHL-a šokiralo još više od ovog "voleja", reakcija je Ballarda nakon nesreće. Pomahnitali Keith nije ni pomislio priskočiti u pomoć svom suigraču, nego je "mrtav-ladan" nastavio sa iskaljivanjem bijesa, čime je pokazao kako je definitivno materijal za liječničko promatranje.

Inače, spomenuti dvoboj okončan je 4:3 pobjedom Thrashersa, no teško da će se netko za par mjeseci ove utakmice sjećati po uzbudljivoj završnici i pobjedničkom pogotku Afinogenova pet i pol sekundi prije kraja. Iako prve informacije govore kako Vokoun ne bi trebao duže izbivati s ledenih ploha, Ballarda sigurno očekuju vrlo teški dani. Ozlijediti suigrača na ovaj način zaista je neshvatljivo, a najgore od svega je to da je u bolnici, očito, završio krivi čovjek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!