Rukomet

Barrufet i Šarić za Guinessa

Željko Kubatka • srijeda, 02.12.2009.
Barrufet i Šarić za Guinessa

Visokom pobjedom Barcelone započelo je 13. kolo španjolske lige koje će biti odigrano u dva dana, a derbi se igra u Valladolidu gdje gostuje Ciudad Real...

Rukometaši Barce su pokazali svoju snagu protiv gostujuće Torrevieje. Pobjeda od dvadeset golova razlike nije uobičajena u Asobal ligi ali uz sjajne domaće golmane gosti su dobro i prošli. Barrufet i Šarić su zajedno obranili šezdeset posto udaraca gostujućih rukometaša, gotovo za Guinessovu knjigu rekorda. Ponovo je najbolji strijelac bio ruski reprezentativac Konstantin Igropulo s osam zabijenih golova. Ivan Vukas nije bio u sastavu Torrevieje.

U Cuenci se igrala utakmica podjednako kvalitetnih ekipa s neizvjesnim završetkom sve do samog kraja. Domaći rukometaši su vodili, a gosti dostizali prednost. Zadnje izjednačenje se dogodilo pet minuta do kraja (29:29). Najbolji strijelac Cuence Jorge Luis Paván s dva gola donosi dva boda domaćinima. Paván je ukupno postigao osam golova a jedan manje dao je Dawid Nilsson kao i pivot Toleda Pedro Fuentes. Cuenca je ovom pobjedom preskočila današnjeg suparnika i nalazi se na osmom mjestu koje osigurava sudjelovanje u europskim natjecanjima.

Vezane vijesti

U preostalim utakmicama 13. kola najinteresantnije će biti gostovanje Ciudad Reala u Valladolidu dok Ademar ugošćuje Aragón u borbi za četvrtu poziciju.

srijeda, 2.12.
Octavio Pilotes Posada – Arrate
Reyno de Navarra S.Ant - Naturhouse La Rioja
Reale Ademar - Aragón
Antequera 2010 – Cangas
Fraikin Granollers – Alcobendas
Pevafersa Valladolid - Ciudad Real

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!