Zimski sportovi

Kostelić propušta superveleslalom

Antonija Pavlić • petak, 04.12.2009.
Kostelić propušta superveleslalom
Foto: Davor Sajko

Premda informacija nije službeno potvrđena, najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, kako doznajemo, najvjerojatnije će propustiti današnju superkombinaciju u Beaver Creeku zbog novih bolova u leđima...

Ozljeda leđa s kojom se Ivica Kostelić toliko mučio prošle sezone ponovno se javila u najgorem mogućem trenutku. Američka turneja dobiva sve veći zamah i u igri je ogromna količina bodova, a Profesor mora redom križati nastupe i polako se možda i opraštati od bilo kakve ozbiljne borbe za Veliki kristalni globus.

Situacija u muškom dijelu Svjetskoga kupa takva je da je svaki bod zlata vrijedan i na koncu može odlučiti pobjednika. Superkombinacija bi Ivici mogla donijeti puno bodova i vratiti ga u ravnopravnu borbu s konkurentima spustašima, no kako neslužbeno doznajemo, zbog jakih bolova u leđima zbog kojih je propustio posljednji službeni trening, današnju utrku ipak neće voziti.

Prva vožnja spusta zakazana je za 19.00 sati po hrvatskom vremenu, a za start je ukupno prijavljeno 52 skijaša. Sa startnim brojem 22 hrvatske boje branit će Natko Zrnčić-Dim, a na stazi Birds of Prey sposobnosti će iskušati i Ivan Ratkić s brojem 25.

Slalomska vožnja na rasporedu je u 22.30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.12.2009. u 12:35
    'bem ti sreću...
    Obrisan korisnik