Zimski sportovi

Pobjeda i poraz na startu

Sportnet • nedjelja, 06.12.2009.
Pobjeda i poraz na startu

Hrvatska muška reprezentacija Europsko prvenstvo u B skupini započela je porazom od Mađarske te pobjedom nad Slovačkom. U drugoj utakmici dana, Hrvati su izgubili od sjevernih susjeda rezultatom 11:4. Momčad Gabora Reisza još jednom je tako pokazala kako je nepremostiva prepreka...

Na tri uzastopna prvenstva Hrvatska je od Mađara zabilježila isto toliko poraza. Kao glavni uzrok jučerašnje loše igre na otvaranju ponovno se pokazalo slabo "čitanje" leda, koje se ne može vježbati u nas.

Druga utakmica donijela je bolju igru. Momčad Alena Čadeža dobila je Slovake rezultatom 7:5. Neizvjesna utakmica do samoga kraja, odlučena je dobrim zvanjima, ali i majstorijom trećeg igrača tima Dražena Ćutića, koji je donio pobjedu. U nedjelju su na raporedu utakmice protiv veoma jake momčadi Irske te Islanda.

Ženska reprezentacija odigrala je jednu utakmicu protiv Poljakinja. Iako su Hrvatice u utakmicu ušle dobro, Poljakinje su preuzele primat i kontrolirale situaciju do samoga kraja. Završilo je 10:3. Sljedeću utakmice igraju protiv Latvije i Nizozemske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!