Ostali sportovi

Varaždinci s velikim nadama

Ivana Strahija • subota, 19.12.2009.
Varaždinci s velikim nadama

Ovog vikenda dvorana u Graberju ugostit će četiri hrvatske odbojkaške ekipe koje su se probile u završnicu odbojkaškog Kupa. Domaći Varaždin ima velike ambicije za prolazak u finale, gdje će ih najvjerojatnije čekati Mladost.

U Graberju, ne u novoj dvorani uz Dravu koja je zauzeta nekim koncertom, Odbojkaški klub Varaždin dočekuje svoje protivnike u Final fouru odbojkaškog Kupa. Ne smeta Varaždincima Graberje, pošto se u njemu može uz dobro navijanje složiti paklena atmosfera, što bi se moglo pokazati dodatnim poticajem za mlade Varaždince, koji žude za dokazivanjem.

Za prvu im utakmicu ni ne treba dodatni motiv, jer ih je Rijeka nedavno teško porazila, praktički ih deklasirala, a igrači i trener smatraju da to nikako nije realan odnos snaga. "Moji su igrači spremni pokazati da su napredovali, vjerujem da smo pogodili formu i da ćemo ući u finale. Tamo će nas vjerojatno čekati Mladost, koja je ove sezone odigrala odlične partije u Interligi i time dokazala svoju vrijednost. No, utakmice u kojima su Mladostaši briljirali bile su one bez imperativa, ovdje se mora pobijediti, pa ćemo vidjeti tko će se bolje nositi s pritiskom", rekao je Miroslav Aksentijević, trener varaždinskih odbojkaša.

O tome da će Mladost Rade Malevića proći kroz susret s Karlovcem bez problema nitko ne sumnja. A kako će odigrati Varaždin? "Moramo odigrati svoje najbolje utakmice ove sezone, pa ćemo vidjeti za što je to dovoljno", rekao je Aksentijević.

Susreti u Graberju započinju u subotu u 17 sati, kad Varaždin igra protiv Rijeke, dok u 19,30 HAOK Mladost igra protiv Karlovca. U nedjelju se utakmica za treće mjesto igra od 15 sati, dok je finale na rasporedu u 18 sati. Ulaznica za cijeli dan košta 20 kuna, kojima se Klub nada malo popuniti svoj budžet. Za one najvatrenije navijače, koji u Graberje dođu u crvenim klupskim majicama, Varaždin je pripremio bojenje lica u boje kluba, sprema se i nagradna igra odnosno pokloni za publiku, pa se svakako isplati doći podržati svoj klub.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!