Nogomet

"Odlazim ako me ne trebaju"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 18.01.2010.
"Odlazim ako me ne trebaju"
Foto: Kristijan Komarica

Stipe Pletikosa još je jednom izrazio želju da se okuša u engleskom Premiershipu, no glavnu će riječ u eventualnoj selidbi imati njegov Spartak iz Moskve...

Bude li Stipe Pletikosa u lipnju zdrav, Tottenham bi mogao posegnuti za našim vratarom i dodatno osnažiti hrvatsku koloniju na White Hart Laneu. Međutim, bivši član Hajduka upozorava da nije sve tako jednostavno.

"Uvijek sam govorio da ne želim otići iz Spartaka ako budem redovito igrao. Sretan sam u Moskvi, a sljedeće ćemo godine igrati i u Ligi prvaka. Nema nogometaša koji to ne želi", izjavio je Pletikosa za engleske medije.

"Naravno, ne dobijem li priliku među vratnicama, sigurno ću tijekom ljeta promijeniti klub", dodao je hrvatski čuvar mreže, istaknuvši da mu je u Rusiji najveći problem pravilo o broju stranaca te da i sam trener priznaje da je to jedina stvar zbog koje zdravi Pletikosa nema mjesto u prvom sastavu.

A u Harryju Redknappu već ima novog obožavatelja: "Iskreno, nikada nisam vidio stranog trenera koji toliko voli hrvatske igrače. Razvio je topao odnos sa mnom - pozvao me na liječničke preglede u London, ali moj ga je menadžer upozorio da ne mogu igrati sve do kraja veljače".

"Ustanovili smo da sada nije vrijeme za transfer, ali Redknapp me želi u svojoj momčadi", nastavio je Pletikosa.

Ipak, prvi će pravo glasa imati Rusi, kaže naš nogometaš: "Odlazim iz Spartaka samo ako me tamo ne budu trebali".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ALGHAZANTH18.01.2010. u 23:51
    A kako ga u Tottenhamu trebaju već je trebao uhvatiti 'pedalu'.
    ALGHAZANTH
  • Obrisan korisnik18.01.2010. u 16:33
    a kao ne znaš da te ne trebaju??
    Obrisan korisnik