Košarka

Završnica Kupa u Trnskom

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.01.2010.
Završnica Kupa u Trnskom
Foto: Davor Sajko

Košarkaški klub Zagreb CO još jednom će ugostiti četiri momčadi u završnici Kupa Krešimira Ćosića. Zagreb, Zadar, Cedevita i Cibona 18. i 19. veljače borit će se za trofej osvajača Kupa...

Završni turnir Kupa Krešimira Ćosića održat će se u Zagrebu gdje će mu u dvorani Trnsko domaćin biti Košarkaški klub Zagreb CO. Kandidatura Zagreba udovoljila je zahtjeve Hrvatskog košarkaškog saveza i ovom klubu je ponovno povjereno domaćinstvo Kupa.

"Mravi" su posljednji put bili domaćini Kupa i to u veljači 2008. godine kada su i osvojili zasad svoj jedini trofej. Tada su u polufinalu prvo eliminirali Zadar koji je tada vodio Aleksandar Petrović, a zatim u finalu su bili bolji od Cibone 75:73.

Cibona će u Trnskom braniti naslov osvajača Kupa koji su osvojili prošle godine u Zadru. Na Višnjiku su u finalu ponovno igrali protiv Zagreba, no ovaj put su im uzvratili za poraz i uzeli trofej.

Kao i prethodnih sezona, tako će se i ove sezone u samoj završnici nadmetati klubovi iz regionalne lige pa će tako u Trnskom u košarkaškom prazniku put prema trofeju tražiti Cedevita, Cibona, Zadar i Zagreb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!