Nogomet

Iz Tottenhama na posudbu u Galatasaray

Mihaela Bradovski • utorak, 26.01.2010.
Iz Tottenhama na posudbu u Galatasaray
Foto: Sandro Donda

Mladi Giovanni dos Santos do kraja sezone bit će posuđen Galatasarayu. Nakon što se nije u Londonu izborio za mjesto pod suncem, dane neigranja pokušat će nadoknaditi u Turskoj...

Giovanni dos Santos stigao je u Tottenham kao velika nada, puno su očekivali i navijači i struka, međutim mladi napadač nije zasad ispunio očekivanja. Za mjesto u momčadi nije se izborio i do kraja sezone će na posudbu.

Harry Redknapp odlučio je dozvoliti Dos Santosu odlazak na posudbu i to u Galatasaray i čvrstu tursku ligu gdje bi trebao imati puno veću minutažu i dodatno očvrsnuti. Isto tako Turci su zadržali opciju potpisivanja Dos Santosa na duže vrijeme ukoliko zadovolji tijekom ove posudbe.

Ovo je za Dos Santosa druga posudba otkad je stigao u Tottenham. Prošle sezone bio je na posudbi u Ipswichu, a po povratku je zadržan u krugu prve momčadi. Međutim, nije se uspio izboriti za minutažu, odigrao je svega tri utakmice i ponovno će promijeniti klub.

Meksički reprezentativac u ranoj mladosti stigao je u Barcelonu gdje je uz Bojana Krkica i Lionela Messija slovio za jednog od najvećih talenata, ali za razliku od njih nije se još uvijek uspio probiti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!