Nogomet

Vranješ preselio u Tursku

Nikola Vlahović • petak, 29.01.2010.
Vranješ preselio u Tursku
Foto: Duje Bonačić

Bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ, danas je napustio redove Werdera i prešao u turski Genclerbirligi za kojeg je potpisao ugovor do kraja sezone.

Iako se jedno vrijeme spominjalo da će Jurica Vranješ pojačati Hajduk, to se ipak neće dogoditi. Premda je danas napustio redove njemačkog prvoligaša, Vranješ se nije odlučio vratiti u HNL, nego će karijeru nastaviti u turskoj ligi pojačavši redove Genclerbirligia.

Vranješ se nije baš na lijep način rastao sa bivšim poslodavcem, jer ga je dugo sjedenje na klupi razaočaralo. Za svog bivšeg trenera Thomasa Schaffa nije imao baš lijepe riječi. "Kao psiholog on je čista katastrofa, a što se ljudskosti tiče on je najveće razočaranje u mom životu", rekao je hrvatski veznjak.

Vranješa je razočaralo trenerovo ponašanje prema njemu i jednostavno mu se više nije dalo "grijati klupu" u Werderu. "Nisam imao želje ostati u Werderu i samo trenirati. Reći da nisam dovoljno dobro trenirao, bilo bi traženje alibija. Kad bi se sudilo prema izvedbama na treningu, onda 70-80% igrača uopće ne bi igralo. Tri i pol godine bio sam uzoran profesionalac i onda sam odjednom gurnut u stranu", dodao je 29-godišnjak.

Osječanin je u Werderu proveo posljednje četiri i pol sezone odigravši 90 utakmica, a prošle sezone osvojio je DFB kup sa Werderom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!