Nogomet

"Gol je gol"

Borna Rupnik • petak, 19.02.2010.
"Gol je gol"
Foto: EPA

Bura oko Bayernovog pobjedničkog pogotka protiv Fiorentine još se ne stišava, a najneizravniji u cijeloj priči je sam strijelac, Miroslav Klose...

Miroslav Klose svojim je pogotkom osigurao Bayernu prednost protiv Fiorentine prije uzvrata u Italiji, no pogodak je postignut iz očiglednog zaleđa. Nijemac se od svih upletenih zapravo najmanje uzrujava oko te činjenice.

"Osjećao sam da sam u zaleđu", kratko je prokomentirao Klose poslije utakmice da bi dva dana kasnije dodatno ublažio svoju retoriku.

"Priznajem da je bilo nategnuto. No, gol je gol", izjavio je njemački reprezentativac na Bayernovim stranicama.

Smatra da je takav rasplet zapravo samo ispravak pogrešaka iz povijesti: "Ponekad mi se znalo dogoditi da zabijem iz čiste situacije pa mi dosude nepostojeće zaleđe. Takve se stvari kad-tad uravnoteže".

Kloseu je svaki pogodak potreban u borbi za udarnu jedanaestoricu: "Svi koji me poznaju znaju da se trudim igrati u prvoj postavi. Ponekad završim na klupi jer i ostali dobro igraju, a treneru sam objasnio da ću strpljivo čekati svoju priliku".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.02.2010. u 15:24
    priznaje da je bilo nategnuto. tragedija.olić je bar pošteno reka da je čim je doda klose vidio da je ovaj dva tri metra u zaleđu, i da ne zna bi li se triba veselit tom golu. a ovom seljaku je bilo nategnuto. mrš
    Obrisan korisnik