Nogomet

Zlatko Kranjčar startao porazom

Borna Rupnik • srijeda, 03.03.2010.
Zlatko Kranjčar startao porazom
Foto: EPA

Bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar debitirao je na klupi crnogorske reprezentacije porazom u Makedoniji, ali nije posebno razočaran ishodom...

Zlatko Kranjčar svoj je prvi zadatak kao izbornik Crne Gore imao u prijateljskoj utakmici protiv Makedonije. U Skopju je domaćin slavio rezultatom 2:1, zahvaljujući pogocima Ilče Naumoskog i Gorana Pandeva u 29. i 34. minuti utakmice.

Poraz Kranjčarovih izabranika ublažio je Marko Baša sredinom drugog poluvremena. "Najvažnije mi bilo isprobati mogućnosti igrača jer nismo imali puno vremena upoznavati se kroz treninge. Drago mi je da smo u nastavku bili bolji, neovisno o porazu", rekao je Kranjčar poslije utakmice.

U susretu sudionika Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, odigranom na londonskom Loftus Roadu, Južna Koreja svladala je Obalu Bjelokosti 2:0. Strijelci su bili Dong-Gook Lee i Tae-Hee Kwak, a bio je to prvi dvoboj afričkog predstavnika nakon otkaza Vahidu Halilhodžiću.

Slovačka se za svjetsku smotru pripremala pred svojim navijačima protiv Norveške, no nije dobro završilo po njih: Morten Moldskred je u 67. minuti osigurao pobjedu gostima.

Prijateljske utakmice:
Makedonija - Crna Gora 2:1
Južna Koreja - Obala Bjelokosti 2:0
Slovačka - Norveška 0:1
Armenija - Bjelorusija 1:3
Cipar - Island 0:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!