Nogomet

Zec: "Znali smo kako pobijediti Varteks"

Ivana Strahija • srijeda, 07.04.2010.
Zec: "Znali smo kako pobijediti Varteks"
Foto: Martina Japundžić

Strijelac pobjedničkog pogotka koji je Šibenčane odveo u finale Kupa nije krio svoje oduševljenje. Njegov pak trener nije bio rječit, što je nadoknadio domaći strateg izjavom da su se Varaždinci uplašili uspjeha.

S nama je svoje oduševljenje podijelio brzonogi Ermin Zec: "Oduševljen sam, nemam riječi, prepun sreće. Nije nam bilo lako nakon isključenja Vidića, no znali smo da možemo pametnom igrom iz kontranapada zabiti gol. Bili smo strpljivi i pametni, no moram reći da nam nije bilo lako i da smo zbilja imali problema zbog igrača manje."

Što se tiče finala, Zec je presretan zbog dalmatinskog derbija, prva utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa igra se 21. travnja, a uzvratna 05. svibnja: "Bit će prepuni i Šubićevac i Poljud, atmosfera će biti nevjerojatna." Bit će to i odlična pozornica svim onim igračima koji se nadaju prodati na "zelenije travnjake", prava prilika da ih uoči kakav menadžer i osigura bogatiju budućnost: "To je svakako istina, mnogo će nam značiti ta prilika da se pokažemo", potvrdio je Zec.

I dok je brzi Zec bio rječit, njegov trener bio je upravo suprotno te bi na prvi pogled netko pomislio da je upravo pretrpio poraz: "Moji igrači su heroji. Hrvatskoj javnosti osim toga ne želim reći baš ništa, osim da se nogomet ne igra zbog Dinama i Hajduka", rekao je Branko Karačić i potom odbio odgovarati na daljnja novinarska pitanja.

Trener domaćih Samir Toplak, čestitao je Šibenčanima na zasluženoj pobjedi i rekao: "Tek noćas i sutra ujutro postat ćemo svjesni što smo propustili. Šibenik je vrlo vješto iskoristio svog vanserijskog Zeca, mi tome nismo znali parirati."

Kao razlog poraza Varteksa Toplak je ponudio nedostatak hrabrosti: "Mislim da smo se uplašili, no neću se vaditi na mladost igrača. Možda je problem i u tome što u posljednjim utakmicama izvlačim i zadnji atom snage svojim igračima, ne znam, morat ću napraviti analizu. Znam samo da Zec vrijedi za najmanje dva-tri igrača i da smo mu davali previše prostora."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.04.2010. u 07:01
    E moj Zajec. Pa kak niste u subotu znali kak pobijediti Varteks?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.04.2010. u 01:56
    :D :D :D ^^
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.04.2010. u 01:33
    sutra k Toplaku po isplatu? :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.04.2010. u 00:10
    Ko je Bruno Karačić?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.04.2010. u 22:35
    E moj Vartekse..
    Obrisan korisnik