Nogomet

Žigić: "Najčišći prekršaj ikada"

Borna Rupnik • petak, 09.04.2010.
Žigić: "Najčišći prekršaj ikada"
Foto: EPA

Nogometaši Valencije oprostili su se od Europske lige u četvrtfinalu, a poslije utakmice najviše su vremena posvetili sucu za kojeg smatraju da ih je grubo oštetio...

Nakon 2:2 na Mestalli, Atletico Madrid i Valencia u neizvjesnom su uzvratu tražili putnika za polufinale Europske lige. Ostalo je 0:0, iako je su obje momčadi imale prilika za pogodak, a repovi će se povlačiti i oko jedne sudačke odluke.

Naime, Florian Meyer u 85. minuti nije reagirao na Juanitovo povlačenje Nikole Žigića u šesnaestercu. "Sudac je bio u krivu. Bio je to najčišći prekršaj koji sam ikada vidio", jasan je bio je Žigić poslije utakmice.

Vezane vijesti

"Ljuti smo. Došli smo pobijediti, promašili smo šanse i naposljetku nam sudac nije dosudio očiti jedanaesterac. Međutim, svi naši protesti bit će samo gubitak vremena. Ne možemo promijeniti njegovu odluku", dodao je visoki napadač.

David Villa dijeli Žigićevo mišljenje: "Svi su na stadionu vidjeli prekršaj. Proveli smo osam mjeseci u ovom teškom natjecanju i tužno je kada završite na ovakav način. I pomoćni je sudac to morao vidjeti, a taj bi događaj sve promijenio".

Valencijin trener Unai Emery zbog prigovora je dobio i crveni karton, a poslije utakmice je rekao: "Mislim da će suci pognuti glave od srama kada vide snimku. Shvatit će kakvu su štetu nanijeli brojnim ljudima. Ovo boli".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!