Košarka

Panathinaikos uvjerljivo do prednosti

Branimir Korać • subota, 15.05.2010.
Panathinaikos uvjerljivo do prednosti

Susretom Panathinaikosa i Panelliniosa započela je polufinalna serija grčkog prvenstva. Panathinaikos je u svojoj dvorani bio vrlo uvjerljiv i slavio je 88:58...

Željko Obradović odlično je pripremio svoju momčad za polufinalnu seriju protiv Panelliniosa. "Zeleni" su sjajnim otvaranjem utakmice i velikim pritiskom od samog početka brzo riješili pitanje pobjednika i bezbolno odradili prvu polufinalnu utakmicu.

U polufinalnu seriji Panathinaikos je ušao kao veliki favorit, ali nisu ništa prepuštali slučaju te su od samog početka krenuli vrlo angažirano. Slijedom toga prvu četvrtinu su dobili s vrlo visokih 23:5 i već je tu sve bilo jasno. Prednost su u nastavku susreta još dodatno povećavali i Panellinios nije imao baš nikakve šanse.

Obradović je dao priliku svim igračima s tim da nitko nije igrao manje od 13 minuta niti više od 22 minute. Najviše su se istaknuli Dimitrios Diamantidis sa 17 poena i pet skokova te Drew Nicholas s 12 poena. Kod gostiju Devin Smith je ubacio 15 poena uz šest skokova.

A-1 Ethniki, doigravanje

polufinale

Panathinaikos88:58Panellinios
Olympiakos69:53Maroussi
Panellinios73:75Panathinaikos
Maroussi72:73Olympiakos
Olympiakos89:77Maroussi
Panathinaikos75:65Panellinios

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!