Nogomet

Dempsey: "Konačno se i meni posrećilo"

Antonija Pavlić • nedjelja, 13.06.2010.
Dempsey: "Konačno se i meni posrećilo"
Foto: EPA

Fulhamov napadač Clint Dempsey bio je oduševljen, ali i zaprepašten sretnim pogotkom protiv Engleske, kojim je svojoj momčadi donio vrijedan bod (1:1)...

Napadač doprvaka Europske lige, Fulhama, Clint Dempsey, ni sam nije mogao povjerovati kakav je pogodak u svoju mrežu u subotu primio Robert Green. Vratara West Hama, koji je prigodu iznenađujuće dobio ispred iskusnog Davida Jamesa, prevarila je lopta Jabulani i Amerikancima u borbi za osminu finala "poklonila" vrijedan bod.

"Znao sam da lopta ide u okvir gola, ali i da je u zadnjoj sekundi ponešto promijenila smjer. Uočio sam da ju je Green imao, međutim odjednom je ona prešla preko linije i u tom sam trenutku samo želio da je i sudac to vidio. Na sreću, jest."

"Čini se da takve zgoditke uvijek zabijaju drugi. Gledate ih i mislite 'zašto se i meni tako ne posreći'? Sada jest", kazao je.

Engleska je u drugom poluvremenu bila bolja i vrlo lako mogla pobijediti. No imao je i SAD svoje šanse. "U drugom poluvremenu nismo uspjeli držati loptu u nogama i Engleska je imala dobre prigode za poentiranje. Međutim, Howard je odlično branio, a i mi smo imali svoje prigode."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 09:09
    ju-es-ej, ju-es-ej.... neka su malo potkresali krila bahatim englezima!
    Obrisan korisnik