Nogomet

"Imamo šansu kao i svi ostali"

Vedran Attias • utorak, 15.06.2010.
"Imamo šansu kao i svi ostali"
Foto: EPA

Igrači i izbornik Novog Zelanda bili su vrlo sretni osvojenim bodom protiv Slovačke pa su najavili i nova iznenađenja...

Slovačka je bila veliki favorit protiv Novog Zelanda, no europska momčad ničime to nije opravdala na terenu pa su tako All whites zasluženo u sudačkoj nadoknadi došli do povijesnog boda.

Izbornik Novog Zelanda Ricki Herbert nije krio oduševljenje: "Nikad nismo osvojili bod na Svjetskom prvenstvu pa stoga moramo biti sretni i ponosni što smo danas u tome uspjeli", veli izbornik pa najavljuje: "Ne planiramo na ovome stati i vjerujem da imam šansu kao i svi ostali."

Vezane vijesti

Heroj dana na Novom Zelandu svakako je branič Winston Reid koji je donio svojoj reprezentaciji veliki bod: "Ne mogu riječima opisati koliko sam sretan zbog našeg remija. Stvarno je najmanje bitno tko je zabio jer ovaj bod nam puno znači. Cijela ekipa je dobro i borbeno odradila 90 minuta i pogodak na samom kraju nam je došao kao zaslužena nagrada."

S druge strane, izbornik Slovačke Vladimir Weiss nije bio sretan: "Nismo igrali dobro i još smo na kraju dobili nesretan gol pa tako nikako ne mogu biti zadovoljan. Igrači su očito bili impresionirani prvim nastupom na Svjetskom prvenstvu i unatoč silnim upozorenjima - nisu shvatili Novi Zeland kao što su trebali."

SP 2010. - Skupina F

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Italija1:1Paragvaj
Novi Zeland1:1Slovačka
1Paragvaj 33:1+25
2Slovačka 34:5-14
3Novi Zeland 32:203
4Italija 34:5-12

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.06.2010. u 19:35
    ajmo po 2. kolo
    Obrisan korisnik