Nogomet

Milner: "Očajnički želimo uspjeti"

Antonija Pavlić • subota, 26.06.2010.
Milner: "Očajnički želimo uspjeti"
Foto: EPA

Engleski veznjak James Milner izjavio je kako će ogled osmine finala Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici protiv Njemačke biti najvažnija utakmica njegove karijere, budući da rivalitet tri lava i elfa traje već dugi niz godina.

24-godišnji veznjak Aston Ville impresionirao je u 1:0 pobjedi nad Slovenijom u odlučujućoj engleskoj utakmici grupne faze te se sličan njegov nastup očekuje i kontra Nijemaca.

"Da, rekao bih da će to biti najveća utakmica moje karijere, definitivno među najvažnijima. Svaki je ogled u reprezentativnom dresu veliki, a sada ulazimo u knockout fazu gdje se suočavamo Njemačkoj, vrsti s kojom susrete od velike važnosti igramo na svim razinama - od U16 do A selekcije", govorio je.

Prošle su sezone ove dvije momčadi igrale u finalu EP-a nogometaša do 21 godine: "Bit će teško, ali nudi nam se i prilika da poravnamo račune za prošlosezonski poraz u finalu EP-a. Nismo imali sreće, no Nijemci su pokazali da su organizirani, napadački nastrojeni i efikasni."

U prve dvije engleske utakmice protiv SAD-a i Alžira nismo vidjeli pravo izdanje tri lava; izdanje koje su Fabio Capello i njegovi momci prezentirali u kvalifikacijama. No, protiv Slovenije je sve izgledalo drukčije i - mnogo bolje, premda su slavili s minimalnih 1:0.

"Prije utakmice smo u svlačionici znali da je vrijeme da proigramo. Možda smo u prve dvije utakmice bili u grču, ali sada smo opušteniji i očajnički želimo do dobrog rezultata. Vjerujem da se najbolji nogomet igra kada ste opušteni i nadam se da će nam i to pomoći u daljnjem natjecanju", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack26.06.2010. u 15:13
    Najviše od svega želim da Elf rastoči ove umišljene i bahate Engleze..najgora repka trenutno kolko su gadljivi,i još imaju najgore medije na svijetu..
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 15:07
    ne brinite se previše. ako ih ne izbaci poluuvjerljivi elf, izbacit će ih njima najmrskija osoba na svijetu. D.A.M. hahahahaa
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 11:11
    ma dao bi sve da ih izbace...al bit će vrlo teško sad kad su se provukli izbact ih
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 10:22
    Kako ce sutra bit lip dan kad elf izbaci ove nakaradne primitivce s otoka
    Obrisan korisnik