Nogomet

Capello: "To je nevjerojatno"

Nikola Vlahović • nedjelja, 27.06.2010.
Capello: "To je nevjerojatno"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Engleska je doživjela pravi debakl protiv Njemačke i tako ispala sa Svjetskog prvenstva. Momčad Fabija Capella nadigrana je u svim segmentima igre.

Izbornik Engleske, Fabio Capello, poslije utakmice bio je prilično nervozan, a posebno mu je smetalo što je poništen regularan gol Franka Lamparda.

"Gdje je ta tehnologija? To je nevjerojatno! Bio je to najvažniji trenutak na utakmici i da je priznat gol mogli smo igrati drugačije. Mi smo napravili neke pogreške kad su oni imali kontranapade, ali sudac je napravio veliku pogrešku", rekao je Talijan.

"Mi smo dobro igrali do rezultata 2:1, ali nakon trećeg gola sve je djelovalo pomalo razočaravajuće. Njemačke je odlična momčad i zaista imaju dobre igrače. Danas su odigrali odličnu utakmicu", zaključio je Capello. Kapetan Engleske, Steven Gerrard, čestitao je Nijemcima na zasluženoj pobjedi.

"Njemačka je fantastična momčad i njihova je pobjeda sasvim zaslužena. Mi odlazimo kući i razmislit ćemo o tome što danas nije bilo dobro i zašto više nismo na natjecanju. Kao momčad, danas smo napravili velike pogreške i zato smo izgubili od odlične momčadi. Oni su bili bolji u završnici, napravili su manje pogrešaka od nas i zato su nas pobijedili danas", zaključio je veznjak Engleske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 01:47
    Gerrard je sve rekao kako treba. Nijemcima zelim sve najbolje na ovom prvenstvu, zasluzili su to igrom.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 00:14
    mislim da bi se trebao pokriti usima jer i on sam zna da je to bila jedna velika sramota od engleske reprezentacije!! tko je dobro gledao utakmice engleske reprezentacije mogao je vidjeti da u toj igri nema ama bas nikakve ideje,cudi me za takvo strucnjaka!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 00:10
    ovaj gol je odlicno dosao za capella jer moze naci " krivca" za neuspjeh engleske, stari je to lisac sto se na taj nacin vadi!¨! ali realno neka uzme kazete (iako ne bi trebao i on sam dobro zna ) i neka pogleda sve 4 utakmice i neka kaze sto su to englezi napravili i kako su igrali!!... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.06.2010. u 21:32
    vrlo, vrlo vjerojatno nijemci bi pobjedili, no da je gol priznat sve bi bilo regularno - ovako uvijek se može pričati "a što bi bilo"...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.06.2010. u 21:11
    Bilo je isto i protiv SAD-a i protiv Alžira i protiv Slovenije samo su protiv njih imali sreće, a i tamo su se na kraju tekme bacali glavom pred kopačke da izvuku 3 boda.
    Obrisan korisnik