Nogomet

Kladionica priznala Lampardov pogodak

Marin Vuković • nedjelja, 27.06.2010.
Kladionica priznala Lampardov pogodak
Foto: EPA

Premda urugvajska sudačka trojka nije vidjela legitiman i čist pogodak Franka Lamparda, engleska kladionica William Hill odlučila je barem malo razveseliti razočarane engleske navijače i isplatiti dobitak svima koji su svoj novac uplatili na taj događaj.

Svima koji su u engleskom lancu kladionica William Hill uplatili novac na mogućnost da Frank Lampard postigne pogodak protiv Njemačke bit će isplaćen dobitak. Odluka je to čelnika kladionice koji su odlučili i izgubiti nešto novca kako bi barem na neki način podigli raspoloženje razočaranim navijačima.

"Čak i Sepp Blatter svjestan je da je Lampard postigao pogodak, pa smo već počeli isplaćivati dobitke onima koji su se kladili na to", izjavio je novinarima glasnogovornik William Hilla Graham Sharpe i dodao kako će kladionicu takva odluka koštati šesteroznamenkasti iznos funti.

Predsjednik Fife doista je bio na stadionu u Bloemfonteinu i bit će zanimljivo čuti njegovo mišljenje o fantomskom pogotku kojeg su vidjeli svi nogometaši na travnjaku, svi navijači na stadionu i svi gledatelji ispred malih ekrana. Svi osim urugvajske sudačke trojke na čelu s 42-godišnjim Jorgeom Luisom Larriondom Pietrafiesom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 12:58
    Hrvatski nogomet prati trendove... LoL
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.06.2010. u 22:26
    stare prdonje..pedofili, lopovčine,gangsterčine i razne druge ..erčine... i to skupa sa Mr. ''nema nikih problema'' evo bas ulazim u tunel........
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.06.2010. u 20:34
    Ma što če Blater pa on je vidio iruku Henrya pa je svejedno ostavio Irce doma.Ita FIFA sa njim i Platinijem je jedan veliki lopovluk a Englezi su to zaslužili i neka ne plaču
    Obrisan korisnik