Nogomet

"Sve nas krasi pobjednički mentalitet"

Borna Rupnik • nedjelja, 11.07.2010.
"Sve nas krasi pobjednički mentalitet"
Foto: EPA

Nizozemska će se Španjolskoj suprotstaviti na krilima šest uzastopnih pobjeda na Svjetskom prvenstvu, a Mark van Bommel uzda se baš u pobjednički mentalitet svoje ekipe...

Nizozemski nogometaši ne znaju za poraz na Svjetskom prvenstvu. Nisu znali za njega ni u kvalifikacijama, stoga se reprezentativci pod vodstvom Berta van Marwijka nadaju da nizu neće doći kraj baš u nedjelju na Soccer Cityju.

"Wesley Sneijder: "Nadam se da ću u finale sa Španjolskom unijeti i dio svog pobjedničkog iskustva iz završene klupske sezone".

"Ne želim propustiti ovu priliku. Ovo je moja posljednja prilika, moje zadnje Svjetsku prvenstvo", istaknuo je Bayernov veznjak Mark van Bommel, pred kojim je teška zadaća. Morat će se boriti sa sjajnom španjolskom vezom.

Uz pomoć svojih suigrača, uvjeren je pozitivan rezultat: "Svi mi u Nizozemskoj igramo u vrhunskim europskim klubovima. Tamo je uspjeh nužnost i znamo se nositi s time".

"Ljepota igre ipak je u drugom planu, a sve nas krasi pobjednički mentalitet. Znamo, doduše, da možemo igrati još bolje i atraktivnije, ali na ovom turniru zanima nas samo uspjeh. A zasad smo bili uspješni", zaključio je Mark van Bommel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis11.07.2010. u 18:12
    tebe prije svega krasi prljavi način igre i kurvanjski pristup istoj -- nitko sretniji od mene ako dobiješ isključenje i nizozemska izgubi danas.
    cameosis