Nogomet

Eduardo potpisao za Šahtar?

Branimir Korać • nedjelja, 18.07.2010.
Eduardo potpisao za Šahtar?
Foto: Kristijan Komarica

Premda službene potvrde iz Arsenala ili Šahtara još uvijek nema, prema pisanju ukrajinskih medija Eduardo da Silva novi je napadač Šahtara iz Donecka, u kojem bi se trebao pridružiti kapetanu hrvatske reprezentacije Dariju Srni...

Posve je neizvjesno kakva će biti sudbina Eduarda da Silve do kraja ovog prijelaznog roka. Iako je Arsene Wenger naglasio kako od Eduarda očekuje golove i napredak ove sezone, pitanje je hoće li se to dogoditi u dresu Arsenala.

Tijekom ljeta gotovo svakodnevno se piše od Eduardovom odlasku, a čini se kako je najbliže odlasku upravo sada kada se Arsenalu javio Šahtar koji bi ga vrlo rado doveo u svoje redove.

Ukrajinski mediji naglašavaju kako je Šahtar za Eduarda spreman iskeširati oko sedam i pol milijuna eura što bi trebalo biti dovoljno da se Wengera nagovori na puštanje hrvatskog reprezentativca.

Eduardo isprva nije bio oduševljen odlaskom iz Arsenala u Ukrajinu, no Mircea Lucescu je "angažirao" Darija Srnu koji je prema pisanju nekih medija uspio u naumu i nagovorio Eduarda na promjenu odluke.

Rumunjski Online Sport piše kako je transfer već gotova stvar i kako se Eduarda očekuje u ponedjeljak u Donecku na liječničkim pregledima i potpisu ugovora.

Za povratak u pravu formu Šahtar Eduardu ne bi bio loša opcija, igrao bi uz kapetana reprezentacije Srnu, tamo je i niz Brazilaca koji teže atraktivnoj i brzoj igri, a kako je Šahtar momčad koja je vrlo napadački orijentirana i stvara ogroman broj prilika po susretu u tamošnjoj ligi, imao bi prostora za podebljavanje broja golova na kontu i povratak u formu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.07.2010. u 03:47
    Evo sad sam se sitio, ne znam može li se to naći igdje u arhini na netu, ali kad je onaj debil slomio nogu eduardu, na jednom portalu je bio intervju s nekom našom vidovnjakinjom, i ona je rekla da se neće baš naigrati u arsenalu nakon što se vrati te da će otići u jedan klub na istok... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.07.2010. u 23:11
    dobro ćemu biti u šahtaru, manje utakmicau kroz godinu, igrat će redovito i bit će odmoren za repku.
    Obrisan korisnik
  • beaver18.07.2010. u 22:35
    nema veze gdije je glavno da dobije minutazu i samouvijerenje. shaktar je uvijek tu negdije ili liga prvaka ili uefa liga...biti ce utakmica za njega i podalje od ovih engleskinh grubijana.
    beaver
  • Obrisan korisnik18.07.2010. u 20:13
    @ Mihalj Bolje jahat magarca nego hodat uz konja
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.07.2010. u 18:12
    kad je odlazio s dinama, bilo je moj mihalj isto s konja na magarca. u dinamu je bio konj, a u arsenalu magarc koji je vukao kako je starčić wenger želio :)
    Obrisan korisnik