Nogomet

Dinamo u Sloveniju, Zeko u Albaniju

Vedran Attias • utorak, 20.07.2010.
Dinamo u Sloveniju, Zeko u Albaniju
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Dok su igrači Dinama otputovali u Sloveniju na uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka, trener Velimir Zajec otišao u Albaniju gledati sljedećeg protivnika. Za to vrijeme klub radi na dovođenju Ante Rukavine, no sve je izglednije kako od tog transfera neće biti ništa...

Igrači Dinama u utorak navečer u Novoj Gorici igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka, no tamo ih neće voditi njihov trener; barem ne onaj prvi. Naime, obzirom na ugodnih 5:1 iz prve utakmice, u Maksimirskoj 128 su zaključili kako je pametnije da trener ode u Albaniju i sam se uvjeri u kvalitetu sljedećeg protivnika, a Sreten Ćuk će "obaviti" posao u Sloveniji.

Podsjetimo, moldavski Šerif ima lijepih, ali ne i posebno obećavajućih 3:1 iz prve utakmice. Iako u Maksimiru misle kako Dinamo iz Tirane nema šanse kod kuće nadoknaditi dva gola razlike, 3:1 nije rezultat koji će gostima omogućiti laganu utakmicu; samo jedan gol Dinama već puno toga mijenja.

"Ima brzinu, zna s loptom i motiviran je, ali zasad spada u skupinu prinova, a ne pojačanja, no vidjet ćemo od srijede kada počne trenirati s nama", rekao je Zajec o Almiru Bekiću, mladom BiH reprezentativcu koji je nedavno došao u Dinamo.

Što se pak tiče posla kojeg trebaju obaviti braća Mamić, a to je dovođenje zamjene za Marija Mandžukića, sve je izglednije kako "to" neće biti Ante Rukavina: "U ponedjeljak ujutro je bio bliže Dinamu nego što je navečer", otkrio je Velimir Zajec. Očito kako niti poznanstva trenera Modrih u Ateni neće biti dosta kako bi se ovaj transfer zapravo i ostvario.

Nije loše spomenuti kako je Rukavina i prije odlaska u Grčku bio blizu potpisa ugovora s Dinamom, no nije se odlučio iz Splita otići u Zagreb. Hoće li ovako, zaobilaznim putem preko Atene, ipak doći u glavni grad - ostaje vidjeti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.07.2010. u 01:25
    Taj rukavina može grijat klupu kramariću, a bojim se da će bit obrnuto ako dodje...
    Obrisan korisnik