Nogomet

Sammir: "Ma ubili smo ih..."

Tomislav Pacak, Vedran Attias • srijeda, 04.08.2010.
Sammir: "Ma ubili smo ih..."
Foto: Davor Sajko

Igrači Dinama bili su žalosni nakon poraza od Šerifa u trećem pretkolu Lige prvaka. No, svi su oni uvjereni da su na travnjaku nadigrali protivnika.

Strijelac Dinamovog gola u prvih 90 minuta susreta, Sammir, je kazao: "Tužan sam. Nismo nikad ovako dobro igrali u Europi otkad sam ja u Dinamu, ali previše smo griješili – ne smijemo toliko šansi promašiti, kao niti četiri penala. Realizacija nam je dugo problem, a ne samo ove sezone i stvarno ne znam koje je rješenje. Što se tiče penala, odlučio sam pucati u istu stranu kao i prvi, nadao sam se da će golman promijeniti stranu, ali nije. Osjećam razliku u svojoj igri, imam puno snage i moćan sam. Ma ubili smo ih, imali smo više snage, šansi i stvarno smo trebali proći."

Vratar Lončarić o lutriji jedanaesteraca je ispričao: "Teško je sada nešto pametno reći. Penali su uvijek koncentracija i sreća, nema se što puno filozofirati. Žao mi je jer sam imao još dva penala na ruci, a imam osjećaj da je Dodo svog zabio, da bi sljedećeg sigurno obranio. Imam osjećaj da su debelo ispod naše razine, ali ne dobiva uvijek bolji i ja im čestitam na prolasku dalje. Što se tiče sljedećeg kola, tamo nisu neke ekipe koje nam daju nadu."

Novi igrač Dinama, Rukavina, siguran je da je Dinamo bio bolji protivnik: "Što reći nakon ovakvog poraza. Puno smo bolji i mislim da ni oni sami ne znaju kako su pobijedili. Nikoga ne bih posebno krivio niti za penale niti za prilike, ali nešto od svega toga moramo zabiti. Stvarno se u svakom segmentu igre vidjelo kako smo fizički i igrački na višem nivou od njih. Nije lako igrati kad se brane s 5-6 igrača u šesnaestercu, još smo i dosta šansi stvorili. Iskreno, nisam očekivao takvu podršku navijača i stvarno sam se ugodno iznenadio lijepim dočekom, te se ovim putem zahvaljujem navijačima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.08.2010. u 21:27
    VOLIM DINAMOOOOOOOOOO !!! !!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2010. u 15:27
    Cufreov penal je bio odličan! Bio bi i Dodov da je lopta ušla u gol!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2010. u 13:35
    Možda na portugalskom ubiti znači popušiti?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2010. u 12:15
    Čini mi se da si zaboravio 0:3 i Luku Koper?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2010. u 12:15
    Sammir, Calello, Slepička, Etto, Morales, Ibanez, Dodo, Cufre. Radije bi da Dinamo stavi naše mladiće, pa neka gubi i 5:0 nego da ovakav prođe u ligu prvaka. Teško mi se poistovjetiti s ovakvim Dinamom. Neka Hajduk bude dalmatinski, a Dinamo ponovno purgerski. Ostalo će doći s vremenom...
    Obrisan korisnik