Rukomet

"Ciudad Real je bio moja želja"

Borna Rupnik • petak, 20.08.2010.
"Ciudad Real je bio moja želja"
Foto: Kristijan Komarica

Makednonski reprezentativac Kiro Lazarov konačno je riješio sve dileme oko klupske budućnosti. Karijeru će nastaviti u španjolskom Ciudad Realu...

Boje hrvatskog prvaka, momčadi CO Zagreba, iduće sezone više neće braniti sjajni Makedonac Kiro Lazarov. Preselio je u Ciudad Real, a pretpostavlja se da će Španjolci za njega isplatiti odštetu veću od 100.000 eura.

"Moja je želja bila doći u Ciudad Real", izjavio je Kiro Lazarov po dolasku u svoj novi klub. "Osjećam se odlično i sretan sam što ću igrati u ovoj ekipi, s toliko dobrih suigrača", dodao je.

"Ciudad Real je momčad na jednoj drugoj, višoj razini", smatra makedonski rukometaš nakon epizoda provedenih u Veszpremu i Zagrebu. "Vjerujem da mi ovo bio najbolji izbor", kaže.

U tom okruženju priznaju se samo titule, i to na svim dostupnim frontama: "Moj je san prije svega osvojiti Ligu prvaka. Potom želim i naslov državnog prvaka".

Sa Zagrebom je u Ligi prvaka gradio ugled jednog od ponajboljih europskih strijelaca, a nada se da će sličan doprinos pružiti i u Ciudad Realu: "Želim pomoći koliko mogu, pogotovo u napadu - to najviše volim".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 12:40
    Gobac je napravio glupost što se odrekao Lazarova...bolje reći potjerao.... Najbolji strijelac lige prvaka zadnjih nekoliko sezona...Sretno Kiro
    Obrisan korisnik
  • kraljetina22.08.2010. u 11:25
    dobar igrac, ima li zagreb zamjenu za njega?!?
    kraljetina
  • Obrisan korisnik20.08.2010. u 22:25
    Sretno veliki majstore,vrata Hrvatske su ti uvijek širom otvorena!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.08.2010. u 15:32
    ma nego šta... tko nebi u ciudad.. dobra lova, jaka ekipa i manji pritisak nego u zg..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.08.2010. u 14:38
    sretno Kiro!
    Obrisan korisnik