Nogomet

Ivanović: "Umanjili smo svoje šanse"

Mihaela Bradovski • subota, 09.10.2010.
Ivanović: "Umanjili smo svoje šanse"

Nakon jednog od većih iznenađenja jučerašnjeg dana kvalifikacija za Euro 2012., odnosno 3:1 poraza od Estonije, kapetan srpske reprezentacije Dejan Stanković i suigrači izašli su pred predstavnike medija i pokušali objasniti razloge tog neuspjeha...

Ništa sinoć na stadionu Partizana Srbiju nije moglo odvesti do boljeg rezultata. Od igre u kojoj domaćim reprezentativcima "ništa nije polazilo za rukom", do atmosfere koja je bila nabijena konstantnim prepucavanjima navijača Partizana i Crvene zvezde.

"Istina da je atmosfera utjecala na nas, ali to nam ne smije biti izgovor. Znali smo da će biti teško, a sad je pravo vrijeme da pokažemo da smo pravi, da pokažemo ponos", rekao je Dejan Stanković.

Vezane vijesti

Atmosferu je nakon susreta odlučio komentirati i Branislav Ivanović. "Osjetili smo naboj s tribina već u prvoj minuti i jasno kako je to polako utjecalo na našu igru. Nakon vodstva smo počeli redati pogreške, a primljeni pogodak doveo nas je to potpunog mentalnog pada."

Estonija je u izjavama srpskih reprezentativaca brzo arhivirana, utorak donosi novi izazov, priliku za popravak. "Moramo se brzo podići, za četiri dana nas čeka nova utakmica i nemamo izbora. Pobjeći iz ove situacije ne možemo. Umanjili smo svoje šanse, ali još je dosta prilika pred nama. Na nama je zadaća da se vratimo na prijašnju razinu i nastavimo pokazivati našu kvalitetu."

Teško gostovanje u Italiji zbog kartona će preskočiti Nemanja Vidić: "Nisam niti znao da imam karton, ali na klupi imamo dostojne zamjene. Ne vidim zašto ne bismo mogli iznenaditi Italiju kao što je nas Estonija."

EP 2012. - Skupina C

1Španjolska 36:1+57
2Italija 34:2+25
3Hrvatska 34:3+14
4Irska 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.10.2010. u 16:07
    ovisrbi samo o kompleksima, te delije imaju komplekse, te grobari, te hrvati, a oni iskompleksirani do boli..siptari ih jebu, sad i muslimani, ceo svet...Plasirali se na jedno SP i sad su face, a skupinu prosli niakd nisu...
    Obrisan korisnik
  • du_zizou09.10.2010. u 15:45
    a sad fkt nisam mogao vjerovati da mogu izgubiti od Estonije.. daleko od toga da ja njih smatram nekom "klasnom" repkom ali da su u stanju izgubiti od Estonije, e to nisam vjerovao..
    du_zizou
  • Obrisan korisnik09.10.2010. u 15:37
    ahaha, evo opet index rasprave... i opet srbi dolaze ovdje i pokusavaju nas uvjerit da imamo komplekse, hahah, pa frende moj, prebroji malo medalje sa olimpijskih natjecanja... mene vi srbi ne zanimate ni pol posto, laskate si kad tvrdite da mi o vama uopce razmisljamo... sam ste mi se zgadili kad... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.10.2010. u 15:35
    A mi smo osvojili pet medalja na EP u boćanju. I to jednu u prestižnom natjecanju brzinsko izbijanje. A gde ste vi, BRE
    Obrisan korisnik
  • caxa10109.10.2010. u 15:06
    opa, evo nas na i naslovnici a nije index :)
    caxa101