Europska liga, skupina D, 3. kolo, 21.10.2010, 21:05 h
Villarreal
Villarreal 1:0 PAOK
PAOK

PAOK pao na El Madrigalu

Nikola Vlahović • četvrtak, 21.10.2010.
PAOK pao na El Madrigalu
Foto: EPA

Villarreal je na svom terenu dočekao PAOK te je na kraju slavio rezultatom 1:0. Igrači Žute podmornice bili su bolji te je njihova pobjeda mogla biti i uvjerljivija. Ovom pobjedom, Villarreal je sa šest bodova zasjeo na čelo skupine D...

Dok je Dinamo odrađivao svoj posao protiv Club Bruggea, Villarreal se na El Madrigalu nadigravao sa gostima iz Grčke. PAOK je na teren istrčao u formaciji 4-3-2-1 te je ta formacija na terenu izgledala kao piramida. Na vratima gostiju stajao je Hrvat Dario Krešić. U prvih dvadesetak minuta Villarreal je imao dvije prilike. Prvu je propustio Marco Ruben, a drugu u 17. minuti Capdevila.

Villarreal je puno više pokazao u prvih pola sata igre, a još jednu priliku propustio je Borja Valero. Svoju dominaciju Španjolci su okrunili pogotkom u 38. minuti. Na asistenciju Rossija, Krešića je svladao Marcos Ruben. Silovito je napadač Villarreala pucao s vrha šesnaesterca te Krešić nije uspio zaustaviti njegov udarac. Pet minuta prije kraja prvog poluvremena zaprijetili su i gosti preko Muslimovića, ali njegov udarac nije rezultirao poravnanjem rezultata.

Na odmor se otišlo sa zasluženom prednošću domaćina, a PAOK je u prvih 45 minuta uspio samo jednom zaprijetiti Lopezu. Nastavio je Villarreal s dominacijom i u drugom poluvremenu, a novu priliku imao je Rossi u 57. minuti, ali Talijan nije uspio povećati vodstvo svoje momčadi. PAOK je teško dolazio do prilika, a jedna se ukazala Fotakisu u 63. minuti, međutim, veznjak je nije uspio realizirati.

Kod gostiju je najviše prijetio Muslimović, međutim, svi njegovi pokušaji bili su slabi za obranu Villarreala. Dvije minute prije kraja utakmice Žuta podmornica bila je blizu drugog pogotka, ali je udarac Canija uspio zaustaviti Krešić.

Villarreal je bio bolji te je sasvim zasluženo došao do pobjede koja ga je smjestila na čelo skupine, dok PAOK i Dinamo imaju po četiri boda. Zadnji u skupini D je Club Brugge koji je u tri utakmice osvojio samo dva boda.


Europska liga, skupina D

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Villarreal1:0PAOK
Dinamo0:0Club Brugge
1Villarreal 68:5+312
2PAOK 65:3+211
3Dinamo 64:5-17
4Club Brugge 64:8-43

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!