Nogomet

"Razmišljao sam prepustiti Pedru da puca"

Borna Rupnik, Ante Zovko • petak, 22.10.2010.
"Razmišljao sam prepustiti Pedru da puca"
Foto: Kristijan Komarica

Više je puta ove sezone Sammir bio junak Dinama. Protiv Club Bruggea pretvorio se u tragičara...

Opet je Brazilac Sammir bio među najtraženijim osobama poslije novog Dinamovog europskog ispita na Maksimiru. Protiv Club Bruggea ostalo je 0:0, a modra desetka promašila je stopostotnu šansu na samom početku te kazneni udarac u 74. minuti utakmice.

"Nakon što sam promašio onu priliku u drugoj minuti, želio sam se iskupiti barem pogotkom iz jedanaesterca. Mislio sam samo na to kako ga moram zabiti. Naravno da sam tužan", pričao je.

Lopta je odsjela na vratnici, a Sammir dodaje: "Bio sam umoran. Probao sam, ali sam promašio. Jednostavno, tako je ispalo".

Otkrio je i što se zbivalo u trenucima prije izvođenja jedanaesterca: "Tonel mi je došao i rekao da ga moram zabiti. Razmišljao sam bih li prepustio Pedru Moralesu da puca, no dogodilo se ovo, isto kao što se ponekad dogodi i onakav promašaj kao na početku utakmice".

"Ispričavam se svim navijačima", rekao je Sammir, otkrivši i da nije posebno vježbao udarce s bijele točke, "a ako mi trener dopusti, nastavit ću izvoditi kaznene udarce za Dinamo".

Što se same utakmice tiče, Sammir je kratko prokomentirao: "Bilo je teže nego protiv Villarreala. Važno nam je bilo opet ne primiti gol, ali još smo uvijek u igri za prolaz".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 11:59
    Dinamo nakon jučerašnje utakmice mora biti i prezadovoljan s bodom, Brugge je dominirao cijelo prvo poluvrijeme i dobar dio drugog. Osim te šanse na početku i jedanesterca Dinamo i nije imao neke šanse. Šteta je što Tomečak ne dobiva šansi koliko bi treba (ugovor s Mamićem), Vrsaljko je još... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 11:50
    Nije kriv ni Sammir, ni Vaha, ni stativa. Neće tu sreća i nema tu proljeća. Ajde recite iskreno, da ste na mjestu Boga, pa jel bi dali malo sreće Zdravku Mamiću da proslavi proljeće u Europi? Jel' ga već zamišljate kako ide ponosno i viče "mamicu vam svima"? Jel' bi bilo pravedno da on može... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • ElKun1022.10.2010. u 11:19
    U najmanju ruku pobjeda protiv PAOK-a bo ih tebala odvestu u daljnju fazu natjecanja, nije jos gotovo.
    ElKun10
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 10:01
    po meni kriv je raspored igrača. lijevo morales desno badelj? pa na tim pozicijama trebaju brzi igrači a klasični veznjaci. imaju napadača ko kinezi a on igra samo sa rukavinom koji uopće nije u formi,
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 08:26
    ma može dinamo odigrat dobro sve preostale tri tekme i plasirat se dalje! Nije ništa izgubljeno, uostalom čini mi se da bolje igraju vani zadnjih godina!
    Obrisan korisnik