Nogomet

Kelava: "Svi ćemo dati potporu Sammiru"

Borna Rupnik, Ante Zovko • petak, 22.10.2010.
Kelava: "Svi ćemo dati potporu Sammiru"
Foto: Kristijan Komarica

Ivan Kelava usprkos nekim nesigurnostima na golu nije primio pogodak od Club Bruggea, a svoja je razmišljanja poslije susreta ponudio i portugalski branič Tonel...

"Malo smo tužni što nismo došli do tri boda", prenio je Ivan Kelava raspoloženje u modroj svlačionici poslije odigranih 0:0 u trećem kolu Europske lige.

Tonel: "Imali smo onu šansu već u drugoj minuti, pa jedanaesterac, i morali smo to zabiti. No, i to je nogomet. A kada ne zabiješ, ne možeš ni pobijediti. Club Brugge i Dinamo dvije su momčadi na istoj razini, nema tu velike razlike, a idemo na njihovom terenu idemo po pobjedu. Što se Sammira tiče, on je jak i prebrodit će ovo, a ionako mi pobjeđujemo kao momčad i gubimo kao momčad. Događa se".

Ipak, igrači Vahida Halilhodžića znaju da se brzo moraju okrenuti narednim izazovima: "Život ide dalje, posvetit ćemo se utakmici u Belgiji i pokušati je dobiti".

U čemu je bio problem s neuobičajeno velikim brojem loših ispucavanja? "Nije bio problem u mojim suigračima i njihovom vraćanju lopte, problem je u meni. Teren je mjestimično bio neravan, a i nisam mogao zahvatiti loptu kako treba".

Po završetku dvoboja izmijenio je i nekoliko riječi s Ivanom Perišićem, mladim hrvatskim reprezentativcem u dresu belgijskog kluba. "Rekao mi je da žali zbog promašaja svoje momčadi u završnici susreta. A što bih onda ja njemu trebao reći?", pita se Kelava.

Club Brugge uopće nije loša momčad, imaju oni i glavu i rep. Gledali smo ih na snimkama, no na terenu nije to uvijek isto. No, sada smo ih još bolje upoznali i optimistično idemo na gostovanje u Belgiju", dodao je.

Na kraju se i on dotaknuo svog suigrača s brojem deset na leđima, Sammira, koji je promašio i čistu priliku i kazneni udarac. "Svi ćemo mu dati potporu", kolegijalno je zaključio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ElKun1022.10.2010. u 11:17
    Događa se...
    ElKun10