Nogomet

Badelj i Rukavina složni: "Šteta"

Borna Rupnik, Ante Zovko • petak, 22.10.2010.
Badelj i Rukavina složni: "Šteta"
Foto: Kristijan Komarica

Razočaravajući remi i ukupni dojam nakon utakmice s Bruggeom Milan Badelj i Ante Rukavina saželi su u jednu riječ - šteta.

Iako među igračima i navijačima Dinama ostaje žal zbog propuštene prilike da se Bruggeu uzmu tri boda, Milan Badelj poslije remija bez golova ne gleda sve "crno". "Šteta zbog konačnog rezultata. Bilo je šansi s obje strane, a mi smo bili vrlo blizu."

Kako se postaviti u Bruggeu? "S Bruggeom se može igrati, to je momčad koja ostavlja dosta prostora za igru. U Belgiji se moramo postaviti hrabro i ići po dobar rezultat", najavio je Badelj uzvratni ogled koji će na red doći za dva tjedna.

Ni Ante Rukavina nije bio zadovoljan svojom igrom, a rezultat ga nije potpuno razočarao. "Nije ni bod loš. Doduše htjeli smo sva tri, trebali smo pobijediti jer smo bolji i kvalitetniji."

"Ništa nije izgubljeno, i dalje smo u igri, iako šteta bodova. U nastavku natjecanja će nam biti lakše, bit ćemo opušteniji jer je splasnula euforija nastala nakon pobjede nad Villarrealom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj22.10.2010. u 13:16
    milane daj se skuliraj i počni igrat ko čovjek. brugge je jučer bio bolji, to treba reć i bok. a opet da je sammir zabio ono na početku ili penal kog briga imali bi 3 boda
    Mihalj
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 13:14
    Dinamo mora dobit u gostima Brugee, jer ako bude nerjeseno, u zadnjem kolu nece izdrzat pritisak protiv Grka..Jos jedna stvar, ovi Badelj veze nema!! I nije tragedija priznat da je trener Bruggea nadigra Vahu!!!
    Obrisan korisnik
  • Mihalj22.10.2010. u 12:08
    je šteta je bila je šteta i protiv paoka sam da tih šteta ne bude previše. sad se moramo iskupit u bruggeu i doma protiv paoka
    Mihalj
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 11:45
    bas da nam je igra toliko ocajna, nije...da je pao gol, bila bi druga prica, pa sta sada, nije smak svijeta, i do sada je Vaha bio bog, a sad konj...a pa nemoze to tako, za badelja je jasno da nemoze igrati krilo, trebao je ispasti ili ademi ili chago, po mom misljenju chago, ni jedan ni drugi nisu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 11:13
    chago napravi 2 loša dodavanja i ne valja ništa, a ademija ne vidiš čitavu utakmicu i on je bolji. ova izjava badelja me osobito čudi - "S Bruggeom se može igrati, to je momčad koja ostavlja dosta prostora za igru." Prostora za igru??!! možda zadnjih 20 minuta, a ostalih 70 morali ste... [više na forumu]
    Obrisan korisnik