Nogomet

"U Bruggeu ćemo napasti Dinamo"

Borna Rupnik, Ante Zovko • petak, 22.10.2010.
"U Bruggeu ćemo napasti Dinamo"
Foto: Davor Sajko

Mladi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je pod posebnim povećalom na maksimirskom stadionu, a njegov Club Brugge zadovoljan je osvojenim bodom u susretu u kojem su i jedni i drugi zapravo mogli do sva tri...

Ivan Perišić opet je zaigrao u Hrvatskoj, premda u dresu stranog kluba. Sa svojim Belgijcima iz Bruggea uzeo je bod u Zagrebu, a poslije dvoboja bio je dobro raspoložen, s prilično širokim osmijehom na licu.

"Bio mi je motiv više zaigrati u Hrvatskoj, nadam se da sam se pokazao u zadovoljavajućem svjetlu", rekao je.

Jeroen Simaeys, branič Club Bruggea: "I jedni i drugi su imali svoje prilike, a imamo osjećaj da smo ih mi imali malo više. Da smo bili malo pametniji i malo iskusniji, mogli smo pobijediti. Što se kaznenog udarca tiče, mislim da je dosuđen olako, inače se traži puno oštriji start vratara za takvu odluku. No, morao bih još pogledati snimku pa tek onda dati konačnu ocjenu".

Protiv Dinama se susreo i s nekim poznanicima iz mlade reprezentacije Hrvatske: "Sve je bilo fer i korektno, pozdravili smo se, a ionako se vidimo opet za dva tjedna u Bruggeu".

No, na Maksimiru je čuo i neke uvredljive povike na svoj račun: "Ne razumijem to, bez obzira kome je upućeno i na kojoj osnovi, a još manje zato što ja dolazim iz iste zemlje. U inozemstvu sam ipak naučio neke druge vrijednosti".

Imao je i nekoliko komplimenata na račun aktualnog prvaka Hrvatske: "Dinamo je odlična momčad. Sjajan su spoj mladih i iskusnih igrača, a mislim da gledatelji mogu biti zadovoljni viđenim od jedne i od druge momčadi. Bila je dobra utakmica".

A što očekivati na terenu Club Bruggea u četvrtom kolu? "Mi kod kuće uvijek igramo na sva tri boda. Danas smo bili nešto defenzivniji i orijentirali smo se na protunapade i tako stvorili tri dobre šanse. No, u Bruggeu ćemo napasti Dinamo".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • goikoetxea22.10.2010. u 13:11
    pa da, mislim stvarno. zbog tako velike stvari najmanje je sto mu mogu vikat je da ce ga zaklat... puno realnije bi bilo da su to i napravili purgersk gospoda i becka skola... samo sad nema nijaza i slicnih "dotepenaca" da se velikogradjani ograde od malogradjana i seljacina
    goikoetxea
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 12:40
    Ma u pravu si!To je izdajnik,govno tovarsko kako se samo usudi rec da ce slavit gol protiv najkatolickijeg kluba na svitu i hrvatske svetinje!!!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 07:07
    ma ajde, sad se Perisic cudi i mase svojim "europskim mentalitetom", a prije utakmice je naveliko govorio kako ce slaviti pogodak Dinamu jer je Hajdukovo dite. Sto se sad cudi, kakav docek je ocekivao nakon takve izjave???? Svaka cast, nas je, ali ako hoce da ga svi korektno docekaju, neka se i sam... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 02:21
    sve bi to bilo u redu da pola vas nije začeto po studentskin sobama dalmatinskih studenata. ako imaš imalo sluh onda si jedan od njih. pitaj mamu zašto ti nije dala da upišeš glazbenu školu. zato da tata ne bi nešto posumnja.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.10.2010. u 02:19
    Obrisan korisnik