Nogomet

Del Bosque: "Nije moglo gore"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 18.11.2010.
Del Bosque: "Nije moglo gore"
Foto: EPA

Izbornik Španjolske, Vicente Del Bosque, nije se, nakon 4:0 poraza od Portugala, okrenuo tradiciji kako igrače kritizira u četiri zida svlačionice. Najteži poraz od 1961. godine donio je svoje posljedice...

Okršaji Španjolske i Portugala oduvijek su sličniji derbijima nego prijateljskim ogledima, što je u srijedu i bio slučaj. Službeno prijateljska utakmica završila je iznenađujuće visokom pobjedom Seleçaa. Nakon poraza od Argentine (1:4) u rujnu ove godine Furija je tako upisala još jedan.

"Španjolska nije bila na razini na kojoj je bio Portugal. Moji su igrači bili lijeni čitavo vrijeme. Nismo mogli igrati gore od ovoga što smo pokazali danas. Uznemiren sam jer je ovo bila bitna utakmica", kritički se na dvoboj osvrnuo Del Bosque.

Veznjak poraženog sastava, Cesc Fabregas, svoj je prvi komentar okrenuo oporavku od netom odigranog dvoboja nego samom teškom porazu. "Danas smo nastradali. Ovo je težak poraz, ali moramo nastaviti dalje. Željeli smo godinu završiti na najbolji mogući način, a sada se moramo ispričati navijačima i nastaviti naš put prema boljem."

Na račun Portugalaca stigla je i pohvala: "Mi iz ove utakmice ne možemo izvući baš ništa pozitivno. Portugal je u svemu bio bolji od nas, imali su veliku želju...".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.11.2010. u 17:25
    Ovo definitivno nije stvarni omjer snaga, ali 4-0 je 4-0.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.11.2010. u 15:55
    imaju španjolci od prije problema s portugalom, jedva su ih prešli i na spu
    Obrisan korisnik