Košarka

Postignut dogovor, Cibona u punom sastavu

Sportnet • srijeda, 09.02.2011.
Postignut dogovor, Cibona u punom sastavu
Foto: Davor Sajko

Nakon dugotrajnih pregovora u posljednjih 24 sata, novo vodstvo Košarkaškog kluba Cibona postiglo je sporazum sa vjerovnicima po pitanju dugovanja koje je novo vodstvo naslijedilo.

"Sa zadovoljstvom mogu objaviti kako smo prije nekoliko trenutaka postigli sporazum sa svim igračima i trenerima vjerovnicima o naslijeđenim dugovanjima Košarkaškog kluba Cibona", rekao je Zdenko Antunović, direktor Cibone.

"Večeras je pobijedio sport i Cibona će u završnici Kupa Krešimira Ćosića zaigrati u punom sastavu. Ovo je velik uspjeh za novo vodstvo i čestitam svima na postignutom dogovoru. Najviše zahvaljujem vjerovnicima, sportašima i trenerima, koji su pristali na naš prijedlog vezan uz naslijeđena dugovanja i time pokazali kako su sport i Cibona iznad svega!"

Podsjetimo, igračima, trenerima i vjerovnicima klub je na prošlotjednom sastanku ponudio sljedeće:

- opcija 1: isplata 50% dugovanja glavnice u roku 60 dana od dana sklopljenog dogovora, a ostatak od 50% dugovanja bit će realiziran u ustupanju dionica Kluba u narednom, predviđenom periodu;

- opcija 2: isplata 35% dugovanja glavnice u roku 60 dana od dana sklopljenog dogovora; uz isplatu dodatnih 35% dugovanja glavnice u sljedeće tri godine, a ostatak od 30 % dugovanja bit će realiziran u ustupanju dionica Kluba u narednom, predviđenom periodu.

Visina dugovanja Košarkaškog kluba Cibona nastalih u prethodnom razdoblju prema igračima i stručnom vodstvu, a koje je novo vodstvo Kluba nasljedilo, procijenjena je na oko 40 milijuna kuna.

Ovim dogovorom novo je vodstvo Kluba učinilo velik korak ka stabilizaciji kluba i povratku na staze stare slave Cibone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLKupCibona
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.02.2011. u 23:49
    Oce oce :-) LUKA ZORIC!!
    Obrisan korisnik
  • crouch1009.02.2011. u 19:25
    Ajmo Cibosi uzet taj kup, Cedevita ispala, bit će eurolige i iduće godine...
    crouch10