Nogomet

Schweinsteiger: "Inter je već bio gotov"

Borna Rupnik • srijeda, 16.03.2011.
Schweinsteiger: "Inter je već bio gotov"
Foto: EPA

U taboru Bayerna još će neko vrijeme vladati nevjerica zbog načina na koji su se ove sezone oprostili od Lige prvaka. Nogometaši bavarskog diva svjesni su da im je Inter bio "ponuđen na pladnju"...

Uz 2:1 na poluvremenu i nekoliko promašenih šansi, Bayern je bio na pola koraka od četvrtfinala Lige prvaka. No, branitelj naslova je uzvratio, i pogotkom Gorana Pandeva pri samom kraju susreta okrenuo na sebi dostatnih 3:2.

"Možemo jedino kriviti sami sebe. Ovaj poraz jako boli jer smo odigrali sjajnih 65 minuta, ali prerano smo postali sigurni u prolaz. Počeli smo igrati previše pasivno, svaki od nas je samo prebacivao odgovornost na nekog drugog", samokritičan je bio jedan od strijelaca, Mario Gomez.

Vezni igrač i njemački reprezentativac Bastian Schweinsteiger također je mislio da je sve završeno prije kraja: "Nevjerojatno je da smo se povukli protiv momčadi poput Intera. Razočaran sam, Inter je u mojim očima već bio gotov. Nisu više mogli trčati, a mi usprkos tome nismo znali odigrati pametno. Morali smo stajati kompaktnije".

Nizozemac Arjen Robben smatra da su Bavarci trebali znatno ranije otkloniti sve sumnje oko pobjednika i četvrtfinalista: "Uvijek radimo iste greške, teško mi je uopće povjerovati u to".

"Morali smo povesti i 4:1, a ne smije nam se događati da kod kuće primamo tri gola", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • beaver17.03.2011. u 03:15
    od svih igraca u bayernu on se najvise pokvario...
    beaver
  • The Phantom16.03.2011. u 17:37
    Zbog te tvoje izjave Inter je proša. Kako mi se zgadija kad je ono priko kurca diga nogu za 2:2
    The Phantom
  • Obrisan korisnik16.03.2011. u 15:41
    kompa nije prvi puta da primite tri gola, sjeti se dortmunda.
    Obrisan korisnik