Nogomet

Chivu: "Najbolji način za prolaz"

Borna Rupnik • srijeda, 16.03.2011.
Chivu: "Najbolji način za prolaz"
Foto: EPA

Inter će i ove sezone zaigrati u četvrtfinalu Lige prvaka, zahvaljujući dramatičnoj pobjedi na Allianz Areni. Christian Chivu kaže da scenarij nije mogao biti bolji, a Thiago Motta poziva na opće veselje...

Aktualni europski prvak ostao je "živ" u Ligi prvaka uz pogodak Gorana Pandeva u samoj završnici dvoboja protiv Bayerna, a Christian Chivu, rumunjski branič, ističe da su gledatelji uistinu imali što vidjeti.

"Utakmica je bila jako dobra. Mi smo imali više problema, ali na kraju se sve okrenulo u našu korist. Bili smo svjesni težine zadatka, ali smo znali i kako doći do željenog rezultata", rekao je Interov nogometaš za službene klupske stranice.

"Ovo je najbolji način za prolaz. Samo smo to htjeli i sada je vrijeme za slavlje. Jako sam zadovoljan pobjedom", dodao je Rumunj.

Vezni igrač Thiago Motta naglasio je da ta pobjeda nije od velike važnosti samo za Inter, nego i za sve talijanske momčadi: "Svi bi Talijani trebali biti jako sretni zbog ovog uspjeha. Cijeloj bi naciji trebalo biti važno što je jedna talijanska momčad osigurala četvrtfinale".

"Znali smo da nam neće biti lako, ali uvijek smo vjerovali da možemo do podviga. Svejedno nam je koga ćemo izvući u četvrtfinalu, sve su momčadi vrlo snažne", zaključio je Motta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.03.2011. u 16:51
    PANDEV!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.03.2011. u 15:32
    može inter daleko i ove godine.
    Obrisan korisnik