Nogomet

Vukčević usrećio Cicu Kranjčara

Borna Rupnik • petak, 25.03.2011.
Vukčević usrećio Cicu Kranjčara
Foto: EPA

U petak je odigrano nekoliko prijateljskih dvoboja, a na teren su izašli i nogometaši Crne Gore pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Zlatka Kranjčara...

Reprezentacija Crne Gore, koja odlično stoji u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine, u petak je ugostila momčad Uzbekistana i u zadnji čas došla do minimalne pobjede. Čovjek odluke Zlatka Kranjčara bio je Simon Vukčević.

Crnogorci su veći dio utakmice pokušavali preuzeti inicijativu, a razigrali su se pred sam kraj. Kranjčar je petnaestak minuta prije kraja umjesto donedavnog napadača Rijeke Radomira Đalovića uveo Simona Vukčevića, a ovaj mu se odužio pogotkom u 90. minuti za konačnih 1:0, iskoristivši jednu od nekoliko dobrih prilika domaćina.

Vezane vijesti

Šansu je od bivšeg hrvatskog izbornika u napadu crnogorske nacionalne selekcije dobio i mladi napadač zagrebačkog Dinama u odličnoj formi, Fatos Beqiraj.

Estonija je pomalo iznenađujuće svladala Urugvaj, koji je zaigrao u respektabilnom sastavu, čak i s Diegom Forlanom u napadu. Strijelci su bili Konstantin Vassiljev i Vjatšeslav Zahovaiko.

Finci su pak svladali pomlađenu momčad Turske, za što im je bio dovoljan i jedan jedini gol, onaj Riskija iz 24. minute susreta. Južna Koreja je uvjerljivo nadjačala Honduras, s po dva gola u svakom poluvremenu.

Prijateljske utakmice:
Crna Gora - Uzbekistan 1:0
Estonija - Urugvaj 2:0
Turska - Finska 0:1
Južna Koreja - Honduras 4:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!