Nogomet

Zanetti: "Ne znam što se dogodilo"

Lovro Štrbinić • srijeda, 06.04.2011.
Zanetti: "Ne znam što se dogodilo"
Foto: UEFA

Nogometaši Intera doživjeli su pravu blamažu na svom stadionu izgubivši od Schalkea 5:2 te su tako vjerojatno izgubili izglede da obrane prošlogodišnji naslov. Kapetan Javier Zanetti nakon utakmice nije znao objasnit što se dogodilo, odnosno otkriti gdje su stvari otišle u krivom smjeru po talijanski klub.

Milanski Inter imao je na Giuseppe Meazzi dva puta vodstvo protiv njemačkog sastava, ali Schalke je prvo dostigao, a potom i debelo prestigao prednost Talijana. Konačnih 5:2 za goste bit će teško nadoknadivo u uzvratu, a Interov kapetan Javier Zanetti ne razumije kako su se doveli u takvu situaciju.

"Ne mogu razumjeti što se dogodilo. Na mogu to objasniti ni sebi, a kamoli vama", izjavio je Argentinac i nastavio: "Dobro smo otvorili dvoboj, ali smo potom upali u crnu rupu. Sad moramo ostati mirni, gledati naprijed i ponovno početi razmišljati pozitivno."

Svjestan je iskusni Zanetti da su u četiri dana plavo-crni znatno pokvarili izglede za osvajanje domaćeg prvenstva i Lige prvaka. Međutim, ohrabruje sebe i vlastite suigrače vjerujući da nije još sve izgubljeno: "Trebamo nastaviti dalje, misliti na Serie A, a potom otići u Njemačku i dati sve od sebe".

Slično razmišlja i njegov sunarodnjak Esteban Cambiasso koji je rekao sljedeće: "Izgubili smo utakmicu koja nam je bila vrlo važno, jednu čudnu utakmicu. Međutim, i dalje imamo priliku preokrenuti rezultat. Schalke je došao ovamo i zabio pet pogodaka, pa mi možemo učiniti isto u Njemačkoj. Naravno, imamo manje izglede, ali ovo je nogomet i neki susreti su nas naučili da uvijek vjerujemo da je tako nešto moguće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.04.2011. u 22:25
    Nemoj Moa zaboravit..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.04.2011. u 14:24
    Dogodilo vam se to da ste bez Samuela i Lucia ništa!
    Obrisan korisnik