Nogomet

Srna: "Nismo zaslužili ovoliki poraz"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.04.2011.
Srna: "Nismo zaslužili ovoliki poraz"
Foto: EPA

Momčad Josepa Guardiole s visokih je 5:1 slavila u prvom susretu četvrtine finala Lige prvaka. Kapetan gostujućeg sastava, Darijo Srna, nakon završetka utakmice potvrdio je svoje riječi kada je u pitanju snaga Barcelone - riječ je o najboljoj momčadi na svijetu, ali i u povijesti...

Šahtar je na Nou Campu doživio identičan poraz onome od Arsenala u grupnoj fazi natjecanja. S obzirom da je riječ o Barceloni, Srna smatra kako je njegova momčad igrala puno bolje nego u spomenutoj utakmici.

"Ima nekih sličnosti između ta dva susreta, ali večeras smo igrali bolje nego tada u Londonu. Osim toga, Barcelona i Arsenal su dosta različite momčadi."

Domaćin je, prema viđenju Šahtarova kapetana, najbolja svjetska momčad, što je napomenuo i prije samog susreta, no poraz je ipak trebao biti blaži. "Nismo zaslužili izgubiti s tolikom razlikom. Prije utakmice rekao sam kako od Barcelone nema bolje momčadi u povijesti, a ovime je to još jednom dokazala."

Razočaranje koje je sinoć bilo prisutno, ističe hrvatski reprezentativac, neće utjecati na pripremu za uzvratni okršaj. "Teško je jer smo dali sve od sebe, ali još je jedna utakmica pred nama. Konsolidirat ćemo redove, pokazati karakter i pokušati svladati Barcelonu pred svojim navijačima. Bit će to težak zadatak."

U istom razgovoru Srna je, priupitan za pobjednika ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka, odgovorio kako će to biti upravo Barcelona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2011. u 23:38
    Jeste,jeste.I gori.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.04.2011. u 11:30
    vrlo dobra i zanimljiva utakmica prava poslastica
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.04.2011. u 11:18
    Srni svaka čast na komentaru utakmice,ali mora se priznat da je Barca bila bolja iako se osjeti umor kod njezinih igrača.
    Obrisan korisnik